Overwaarde
verzilveren

  • HOEVEEL GELD HEEFT U NODIG?

De overwaarde van uw woning verzilveren in Schagen 

De overwaarde verzilveren in Schagen

De huizenprijzen in uw woonplaats Schagen stijgen steeds verder en er lijkt maar geen einde aan te komen. Vast en zeker is de waarde van uw woning in Schagen ook enorm in waarde gestegen na de aankoop?  Het kan ook zijn dat u inmiddels de hypotheek al behoorlijk hebt afgelost waardoor overwaarde is ontstaan.  Dan kan het opnemen van de overwaarde die in uw woning zit zeer aantrekkelijk zijn.

Om de overwaarde te kunnen verzilveren zou u dan eigenlijk moeten verhuizen naar een goedkopere woning of uw woning verkopen in Schagen om elders te gaan huren. In de praktijk is dat vaak niet wenselijk of zelfs onmogelijk. In het geval u niet wilt/kunt verhuizen kunt u met onze hulp de overwaarde die in uw woning zit opnemen.

Vastgoed in Schagen

U kunt bij ons terecht met allerlei soorten vastgoed in Schagen zolang het over voldoende overwaarde beschikt om te kunnen verzilveren. Wij zijn niet afhankelijk zijn van derden kunnen wij vaak al binnen enkele dagen overgaan tot uitbetaling van de overwaarde. Zolang uw woning zich in Schagen bevindt kunt u bij ons terecht om de overwaarde te verzilveren.

Met wat voor soort vastgoed kunt u bij ons terecht?

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten