Vandaag nog geld
op je rekening?

OLDTIMER VERPANDEN EN BLIJVEN RIJDEN 

Online aanvragen

Vul het gewenste bedrag en looptijd in, u ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Direct het geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Oldtimer gebruiken

U kunt gewoon met de oldtimer blijven rijden.

.

Goed geregeld! 

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Kenteken Caravan

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Hoe kunt u uw oldtimer verpanden en ermee blijven rijden?

Uw oldtimer verpanden en blijven rijden of stallen

Uw oldtimer is een kostbare auto, maar wanneer u plotseling geld nodig heeft, zou u liever de waarde in geld gebruiken. Dit kan door uw oldtimer te verpanden. Een andere optie zou zijn om uw klassieker te verkopen. Maar uw prachtige Mustang uit ’69 of die Mercedes uit de jaren ’50 verkopen is wel erg rigoureus. U kunt uw oldtimer verpanden bij VandaagVerpanden.nl en binnen 24 uur over het geld beschikken. Een enorm voordeel van verpanden ten opzichte van verkopen is dat u uw klassieker gewoon houdt. Tijdens de looptijd van de lening bewaren wij uw oldtimer in een beveiligde, verwarmde en verzekerde stalling. In de meeste gevallen is dit zelfs veiliger dan wanneer u de oldtimer thuis heeft staan. Juist een oldtimer verpanden kan handig zijn, u beschikt direct over het geld en uw oldtimer staat tevens veilig gestald.. Wilt u liever blijven rijden in uw oldtimer? Dat kan ook, de keuze is aan u.

 

Geld lenen zonder BKR check

Bij VandaagVerpanden.nl kunt u snel een bedrag lenen zonder loonstrook, zonder tussenkomst van een bank en zonder toetsing van uw BKR. Door uw oldtimer te verpanden kunt u in binnen één dag zelfs al een geldbedrag lenen. Dit is de meest betrouwbare en snelste oplossing voor wanneer u door onverwachte gebeurtenissen urgent geld nodig heeft. Verpanden is voor zo goed als iedereen een optie, is laagdrempelig en kan worden geregeld binnen één dag. De spelregels zijn eenvoudig: de oldtimer moet minimaal een waarde van €1.000,- hebben en het te lenen geldbedrag dient niet hoger te zijn dan de huidige waarde van uw onderpand. Er is geen limiet aan het te lenen bedrag, zolang het te lenen bedrag niet hoger uitvalt dan de waarde van uw onderpand. U kunt bij VandaagVerpanden.nl veel meer verpanden dan alleen uw klassieke auto, zoals ieder ander voer- of vaartuig, kunst, elektronica, sieraden, onroerend goed of luxe artikelen.

 

Ook zonder inkomen mogelijk

U kunt zonder vast inkomen gemakkelijk geld lenen, wij doen zelfs geen BKR-check. Het was nooit eerder zo makkelijk om snel geld te lenen. Wilt u de oldtimer verpanden, maar er toch thuis aan kunnen sleutelen? U kunt uw oldtimer verpanden en toch blijven rijden bij VandaagVerpanden.nl! U hoeft uw klassieker dus nog geen dag te missen. Deze unieke service heeft ons marktleider in Nederland gemaakt.

De aanvraag is zo gedaan

Tijdens uw online aanvraag vult u in hoe hoog het te lenen bedrag moet zijn. Daarnaast vult u in van welk merk en type uw oldtimer is en hoe lang u deze wilt verpanden. U profiteert van flexibele looptijden en kunt ieder merk en type oldtimer bij ons verpanden. Binnen een minuut verstuurt u de aanvraag online. U ontvangt zeer snel en maximaal binnen 24 uur van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens openingstijden langs komen om de oldtimer te verpanden. Onze medewerkers checken uw klassieker en u ontvangt direct het geld.

U kunt gedurende de looptijd van het verpanden in uw oldtimer blijven rijden als u dat wenst.  U kunt direct weer wegrijden in uw eigen oldtimer, of ervoor kiezen deze bij ons te stallen.

 

Verpand uw oldtimer met deze simpele stappen

 1. De online aanvraag duurt niet langer dan een minuut
 2. U geeft aan welk bedrag u wilt lenen en de gewenste looptijd
 3. Binnen 24 uur ontvangt u ons voorstel
 4. Na goedkeuring van dit voorstel kunt u tijdens openingstijden bij ons terecht
 5. Uw oldtimer wordt door onze ervaren medewerkers gecontroleerd en eventueel in ontvangst genomen
 6. U ontvangt direct het geld
 7. U bepaalt of u de oldtimer wilt verpanden en blijven rijden of bij ons wil stallen
 8. Geniet van overdekte, beveiligde stallingen die zijn verwarmd en verzekerd
 9. U betaalt tijdens de looptijd een vergoeding
 10. Pas aan het eind van de looptijd betaalt u het geleende bedrag terug
 11. Profiteer van alle voordelen en uitstekende service

 

De ideale oplossing

Zoals u ziet is het zeer eenvoudig om uw oldtimer te verpanden en snel geld te lenen, zonder tussenkomst van een bank. Heeft u op dit moment snel geld nodig? U kunt uw oldtimer verpanden en gewoon blijven rijden bij VandaagVerpanden.nl. Zelfs wanneer u geen inkomen of een BKR codering heeft is verpanden een toegankelijke oplossing. Maak gebruik van flexibele looptijden en beschik binnen één dag over het geld. Er is geen limiet op het te lenen geldbedrag, tot maximaal de waarde van het onderpand.

Wij zijn gestart in 1998 en zijn inmiddels marktleider in Nederland. U kunt erop rekenen dat onze medewerkers discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart uw oldtimer verpanden en blijven rijden, of stallen. Doe de aanvraag online of neem contact met ons op voor vragen over uw oldtimer verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelost kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten