Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK UW VESPA

Door uw Vespa te verpanden bij VandaagVerpanden.nl kunt u snel geld lenen. Doordat uw Vespa als onderpand dient, krijgt u een lening zonder tussenkomst van een bank, zonder loonstrook en zelfs zonder BKR-check. U kunt van deze snelle en betrouwbare oplossing gebruik maken wanneer u door onverwachte omstandigheden dringend geld nodig heeft.

Vul de aanvraag online in

U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct het geld

U ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u gestald

Uw Verspa wordt veilig voor u gestald tijdens de looptijd.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd kunt u weer beschikken over uw Vespa.

U kunt alle modellen Vespa’s verpanden

Verpanden van uw Vespa, een praktische oplossing

Het verpanden van uw Vespa scooter is een laagdrempelige oplossing die voor vrijwel iedereen mogelijk is en binnen een dag geregeld kan zijn. De werkwijze is simpel: Het te lenen bedrag kan niet hoger zijn dan de waarde van uw onderpand.

 

Geen limiet en geen BKR toetsing

U hoeft geen rekening te houden met een limiet op het te lenen bedrag, zolang dit niet hoger is dan de waarde van de Vespa. Geld lenen was nooit eerder zo eenvoudig, u heeft geen vast inkomen nodig en wij doen geen BKR controle.

 

Flexibel en veilig

U geniet bij VandaagVerpanden.nl optimaal van flexibele looptijden, geld binnen één dag en geen limiet op het bedrag dat u wilt lenen tot maximaal de waarde van uw onderpand. In 1998 zijn wij gestart en niet voor niets zijn wij marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan.

Aanvragen is zo gedaan!

Vul tijdens uw aanvraag in hoeveel geld u wilt lenen. Geef ook aan welk model Vespa uw wilt verpanden en hoe lang u uw scooter wilt verpanden. U kunt bij ons elk model Vespa verpanden en profiteren van de flexibele looptijden. Het aanvragen van een verpanding duurt maar en paar minuten. Vervolgens ontvangt u snel, maximaal binnen 24 uur, een voorstel van ons. Wanneer u dit voorstel hebt goedgekeurd kunt u tijdens onze openingstijden bij ons langs komen om uw Vespa te verpanden.

 

Direct geld

Nadat onze ervaren medewerkers uw Vespa hebben gecontroleerd, ontvangt u direct het geld.
Het grote voordeel van uw Vespa verpanden ten opzichte van verkopen is, dat u na de looptijd van de verpanding weer kunt beschikken over uw eigen scooter. In de tussentijd staat uw Vespa veilig en droog in onze stalling.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Net een nieuwe Vespa spint gekocht, door corona mijn werk kwijt. Voor 2 maanden mijn Vespa ingeleverd. Ik kreeg diezelfde dag het geld mee. Dank jullie wel voor de snelle hulp!

Baarn

 

Ik had geld nodig om rekeningen te betalen. Wilde mijn Vespa niet verkopen en kon hem hier verpanden. Na een paar weken heb ik hem weer opgehaald. Was blij met het geld dat ik direct meekreeg.

Heeze

 

Beste mensen van Vandaagverpanden, hartelijk dank voor jullie snelle hulp. Ik haal mijn Vepsa snel weer op!

Utrecht

 

Ik kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen, mijn Vespa verpand en het geld ontvangen, na 6 maanden weer opgehaald. Heel wat anders dan afgewezen worden door een bank!

Meppel

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten