Auto verpanden en blijven rijden

Bij Vandaagverpanden.nl kunt u niet alleen kleine bezittingen verpanden, ook een auto verpanden voor geld behoort tot de opties. Een auto verpanden kan in diverse gevallen dé uitkomst betekenen wanneer u dringend geld nodig heeft. Om een auto te kunnen verpanden dient de waarde van de auto wel tenminste 1000 euro te zijn wij hanteren geen maximum bedragen. U kunt bij ons terecht van een Mini tot een Bentley, een oldtimer, vrachtwagen, camper en caravan!  Met het overeengekomen bedrag kunt u weer in staat zijn om bijvoorbeeld uw geld problemen op te kunnen lossen. Het betekent overigens niet dat u voorgoed van uw auto afstand doet. Een auto verpanden wil zeggen dat u tijdelijk uw auto bij ons in onderpand brengt in ruil voor de waarde van de wagen.

Toch blijven rijden?

Een auto verpanden bij Vandaagverpanden heeft nog een belangrijk voordeel, namelijk dat u er zelfs mee kunt blijven rijden gedurende de afgesproken termijn. Tijdens deze periode blijft de auto gewoon op uw eigen naam staan. Een auto verpanden gebeurt volgens een afgesproken termijn. Al vanaf 1 maand kunt u uw auto bij ons onderbrengen tot een maximale looptijd van 1 jaar.  We leggen de gemaakte afspraken uiteraard vast in een overeenkomst.

Aanvraag doen

Wilt u ook uw auto verpanden? Dan vindt u op onze website een aanvraagformulier. U geeft allereerst aan hoeveel geld u nodig heeft. Vervolgens selecteert u hoe lang u uw auto wilt verpanden en vult u uw gegevens in zodat we u kunnen bereiken. Lang hoeft u niet te wachten op terugkoppeling van ons. Al binnen 24 uur kunt u namelijk al over het gewenste bedrag beschikken, mits dit overeenkomt met de waarde van de auto volgens gerenommeerde koerslijsten. Voor vragen over verpanding kunt u contact met ons opnemen. Het team van Vandaagverpanden.nl staat graag voor u klaar.