Vandaag nog geld
op je rekening?

AUTO VERPANDEN EN BLIJVEN RIJDEN

VandaagVerpanden heeft de juiste oplossing voor u als u uw auto wilt verpanden en hem toch wilt blijven rijden. U kunt personenauto’s en bedrijfswagens verpanden, u kunt er dan zelfs ook nog mee blijven rijden. Er is geen limiet aan de waarde van de auto gesteld. Ook voor exclusieve auto’s, oldtimers en campers is er voor u een passende oplossing. Tijdens de aanvraagprocedure wordt er geen BKR-toetsing gedaan. Zelfs met een negatieve BKR-notering kunt u bij ons terecht voor het verpanden van uw personenauto of bedrijfswagen.

Online aanvragen

Binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag

Direct geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Auto blijven rijden

U kunt gewoon met de auto blijven rijden.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Homepage Kenteken invoeren

  • Hidden

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Hoe kunt u uw auto verpanden en ermee blijven rijden?

Uw auto verpanden en blijven rijden

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check, zonder loonstrook en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij VandaagVerpanden.nl snel een geldbedrag lenen door uw auto te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft. Deze oplossing is voor vrijwel iedereen mogelijk, laagdrempelig en kan binnen een dag geregeld zijn. Het bedrag dat u wilt lenen kan niet hoger zijn dan de waarde van het onderpand. Er is geen limiet op het te lenen bedrag zolang deze niet hoger is dan de waarde van het onderpand. U kunt bij ons ieder voer- of vaartuig of ander object, zoals sieraden, kunst, onroerend goed, elektronica of luxe artikelen verpanden.

 

Uw auto verpanden en blijven rijden

Geld lenen was nog nooit zo makkelijk. U heeft geen vast inkomen nodig en wij doen geen BKR check. Wilt u uw auto verpanden, maar heeft u uw auto wel gewoon nodig? Dan kunt u bij VandaagVerpanden.nl de auto verpanden en blijven rijden! Zo hoeft u uw auto niet te missen. Deze service maakt ons uniek. Wij zijn sinds 1998 actief en uitgegroeid tot marktleider in Nederland.

 

De aanvraag is zo gedaan

U vult bij uw aanvraag in hoeveel geld u wilt lenen. U geeft aan wat het merk en type van uw auto is en hoe lang u uw auto wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type auto kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd. U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw auto te verpanden. Nadat onze medewerkers uw auto hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Kiest u ervoor om tijdens de looptijd van het verpanden in uw auto te blijven rijden? Dan kunt u daarna gewoon weer wegrijden in uw eigen auto. Wilt u de auto liever bij ons stallen? Dat is ook mogelijk. U ontvangt het geld en komt de auto weer ophalen aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd staat uw auto droog en veilig in onze stalling.

Het verpanden van uw auto in enkele eenvoudige stappen

  1. Doe in één minuut de aanvraag op onze website.
  2. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en welke looptijd u wenst.
  3. Binnen 24 uur ontvangt u van ons het voorstel.
  4. Na goedkeuring van ons voorstel kunt tijdens openingstijden bij ons terecht.
  5. Uw auto wordt gecheckt door één van onze medewerkers.
  6. Kies er zelf voor uw auto verpanden en te blijven rijden of om de auto bij ons stallen
  7. Onze stallingen zijn overdekt, verwarmd, beveiligd en verzekerd.
  8. Zodra alles is afgehandeld ontvant u direct het geld.
  9. Aan het eind van de looptijd betaalt u het geleende bedrag + de vergoeding terug.

Geniet van de voordelen en uitstekende service

Zoals u ziet is het dus zeer eenvoudig om uw auto te verpanden en snel geld te lenen zonder gedoe. Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij VandaagVerpanden.nl uw auto verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft.

Bij VandaagVerpanden.nl geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw onderpand.

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart uw auto bij ons verpanden en ermee blijven rijden, of hem stallen in onze bewaakte en overdekte stalling! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over hoe u uw auto kunt verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelost kon worden, een aanrader.

 

 

Zeewolde

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

 

 

Tilburg

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

 

Breda

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten