Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK (DE OVERWAARDE VAN) UW HUIS

Heeft u direct geld nodig om te investeren in uw onderneming of wilt u de overwaarde van uw woning verzilveren?
Dan kan het tijdelijk verpanden van uw huis de oplossing bieden

Welke soorten vastgoed kunt u verpanden?

Uw hypotheekvrije woning(en) verpanden

Bij Vandaagverpanden.nl kunt u ook uw hypotheekvrije woning verpanden. Uw woning verpanden kan voor u dé uitkomst zijn wanneer u dringend geld nodig heeft. Wij kunnen u diverse oplossingen aanbieden die volledig aansluiten op uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Sale & Leaseback oplossing waarbij u gedurende de looptijd in uw woning kunt blijven wonen en aan het einde van de looptijd het huis weer van ons kunt overnemen.

Uw hypotheekvrije bedrijfspand(en) verpanden

Bij Vandaagverpanden.nl kunt u ook uw hypotheekvrije bedrijfspand verpanden. Wanneer u bijvoorbeeld snel financiële middelen nodig heeft om te investeren in uw bedrijf kan uw bedrijfspand verpanden voor u dé uitkomst. Zo kunnen wij u diverse oplossingen aanbieden die compleet aansluiten op uw wensen. Zoals bijvoorbeeld een Sale & Leaseback oplossing waarbij u gedurende de looptijd gebruik kunt blijven maken van het bedrijfspand en aan het einde van de looptijd het bedrijfspand weer van ons kunt overnemen.

Bedrijfspand(en) verpanden met hypotheek

Bij Vandaagverpanden.nl kunt u ook uw bedrijfspand verpanden indien de hypotheek nog niet volledig is ingelost. Voorwaarde hiervoor is dat het totale openstaande hypotheeksaldo niet hoger kan zijn dan 75% van de door ons getaxeerde waarde. Uw bedrijfspand verpanden kan voor u dé uitkomst zijn wanneer u bijvoorbeeld geld nodig heeft om het direct weer te investeren in uw eigen bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Sale & Leaseback oplossing waarbij u gedurende de looptijd gebruik kunt blijven maken van het bedrijfspand en aan het einde van de looptijd het bedrijfspand weer van ons kunt overnemen.

Woning(en) verpanden met hypotheek

Bij Vandaagverpanden.nl kunt u ook uw woning verpanden indien de hypotheek nog niet geheel is ingelost. Voorwaarde hiervoor is dat het totale openstaande hypotheekbedrag niet hoger mag zijn dan 75% van de meest recente WOZ waarde.

Uw woning verpanden kan voor u dé uitkomst zijn wanneer u snel een aanzienlijk bedrag nodig heeft. Wij kunnen u verschillende oplossingen aanbieden die volledig aansluiten op uw wensen. Zo kunt u bij ons o.a voor een Sale & Leaseback oplossing kunnen kiezen waarbij u gedurende de looptijd gewoon in het huis kunt blijven wonen en u aan het einde van de looptijd de woning weer van ons kunt overnemen.

Recreatiewoning of chalet verpanden

Ook voor het verpanden van een recreatiewoning, vakantiewoning of chalet kunnen we u vergelijkbare opties aanbieden. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat het chalet of de recreatiewoning wel op eigen (koop)grond staat. 

Hoe werkt het verpanden van vastgoed

Via het aanvraagformulier op Vandaagverpanden.nl kunt u binnen enkele minuten een aanvraag doen. Na het beoordelen van de door u aangeleverde gegevens gaan wij direct voor u aan de slag en streven wij ernaar u binnen 24 uur van een reactie te voorzien. Hierna ontvangt u zo snel mogelijk een, op uw situatie toegesneden voorstel van ons. Indien u akkoord gaat met ons voorstel kunt u op zeer korte termijn over het geld beschikken.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelsot kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten