U direct het geld
Wij tijdelijk uw
onderpand

  • HOEVEEL GELD HEEFT U NODIG?

VERPAND TIJDELIJK UW KUNST

Uw kunst en antiek zijn u dierbaar. De pronkstukken van uw inboedel zijn wellicht uw persoonlijke trots. Toch zou het soms fijn zijn om de waarde van kunst en antiek direct als geld in handen te hebben. Kunst en antiek verpanden maakt dit mogelijk. VandaagVerpanden.nl begrijpt dat het verkopen van sommige objecten geen optie is. Door uw kunst en antiek te verpanden kunt u binnen één dag over geld beschikken.

Vul de aanvraag online in

Vul het gewenste bedrag en looptijd in. U ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Ontvang direct het geld

Na ontvangst van uw kunstwerk ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u bewaard

Uw kunstwerk wordt veilig voor u gestald tijdens de looptijd.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en kunt u weer beschikken over uw kunstwerk.

U kunt alle soorten kunst en antiek verpanden

Heel eenvoudig aanvragen

Een verpanding voor uw antiek of kunst aanvragen? Uw aanvraag is in slechts enkele minuten verstuurd. U vult in hoeveel geld u wilt lenen, wat de gewenste looptijd is en om welk type sieraad het gaat. U heeft een ruime keuze wanneer het gaat om de looptijd van de lening.

 

Vlot geregeld

Binnen maximaal 24 uur ontvangt u van ons een passend voorstel. Zodra u akkoord gaat, kunt u langskomen om uw kunst of antiek te verpanden. U ontvangt u direct het geld. Uw kunst of antiek voorwerpen worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. En aan het einde van de looptijd haalt u de voorwerpen weer op.

Snel en discreet

Het verpanden van uw kunst of antiek bij VandaagVerpanden.nl is een snel, eenvoudig en betrouwbare manier om geld te lenen. Met spoed geld lenen zonder gedoe? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Ook zonder inkomen, vast contract of BKR toetsing komt u in aanmerking voor een lening. Bovendien gelden op onze leningen geen limiet en kunt u zoveel sieradem verpanden als nodig is.

 

Sinds 1998 actief

Snel, laagdrempelig en betrouwbaar geld lenen? In dat geval bent u bij VandaagVerpanden.nl gegarandeerd aan het juiste adres. Al sinds 1998 zijn wij actief binnen onze branche. Het is dan ook niet voor niets dat wij in de loop van de jaren zijn uitgegroeid tot marktleider in onze branche.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelsot kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Ik wist niet dat dit bestond. De oplossing wanneer je geld wilt lenen zonder gedoe. Na inlevering van mijn onderpand. 

Groningen

 

Wij helpen u graag verder

Vandaag bereikbaar via Whatsapp tot 20:00 uur

Bereikbaar van Ma t/m Zat van 09:00 tot 17:00

Gemiddeld een 8.7 uit 4786 beoordelingen

Bezoekadres

Gladsaxe 35
7327 JZ Apeldoorn
Nederland

Telefoonnummers

Klantenservice: 055 – 3030 933
Mobiel: 06 – 1557 2163

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten
(wel bereikbaar via Whatsapp)