Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK UW KUNST EN ANTIEK

Uw kunst en antiek zijn u dierbaar, de pronkstukken van uw inboedel zijn wellicht uw persoonlijke trots. Toch zou het soms fijn zijn om de waarde van kunst en antiek direct als geld in handen te hebben. Kunst en antiek verpanden maakt dit mogelijk. VandaagVerpanden.nl begrijpt dat het verkopen van sommige objecten geen optie is. Door uw kunst en antiek te verpanden kunt u binnen één dag over geld beschikken.

Vul de aanvraag online in

U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct het geld

U ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u bewaard

Uw kunstwerk wordt veilig voor u gestald tijdens de looptijd.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd kunt u weer beschikken over uw kunstwerk.

U kunt alle soorten kunst en antiek verpanden

Heel eenvoudig aanvragen

Een verpanding voor uw antiek of kunst aanvragen? Uw aanvraag is in slechts enkele minuten verstuurd. U vult in hoeveel geld u wilt lenen, wat de gewenste looptijd is en om welk type sieraad het gaat. U heeft een ruime keuze wanneer het gaat om de looptijd van de lening.

 

Vlot geregeld

Binnen maximaal 24 uur ontvangt u van ons een passend voorstel. Zodra u akkoord gaat, kunt u langskomen om uw kunst of antiek te verpanden.
U ontvangt u direct het geld. Uw kunst of antiek voorwerpen worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. En aan het einde van de looptijd haalt u de voorwerpen weer op.

Snel en discreet

Het verpanden van uw kunst of antiek bij VandaagVerpanden.nl is een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier om geld te lenen. Met spoed geld lenen zonder gedoe? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Ook zonder inkomen, vast contract of BKR toetsing komt u in aanmerking voor een lening. Bovendien gelden op onze leningen geen limiet en kunt u zoveel sieraden verpanden als nodig is.

 

Sinds 1998 actief

Snel, laagdrempelig en betrouwbaar geld lenen? In dat geval bent u bij VandaagVerpanden.nl gegarandeerd aan het juiste adres. Vandaagverpanden.nl is al sinds 1998 actief. Het is dan ook niet voor niets dat wij in de loop van de jaren zijn uitgegroeid tot marktleider in Nederland.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelsot kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?