Wij kopen
echt alles!

Wij kopen voertuigen, vaartuigen, vastgoed en nog veel meer…

Uw producten/goederen verkopen

Vandaagverpanden is het eerste en enige pandhuis in de Benelux waar u ook terecht kunt voor de verkoop van vele soorten items en goederen in de breedste zin van het woord. Uw producten/goederen verkopen kan tegenwoordig heel eenvoudig via allerlei verkoopsites. Maar in veel gevallen kan dit onnodig lang duren en kan het veel onzekerheid opleveren, vooral als u snel wilt verkopen. Zo kunnen bijvoorbeeld kopers op het laatste moment afhaken, u betaalt advertentiekosten en u krijgt te maken met allerlei onbekende personen aan u deur.

Verkopen zonder gedoe

Al dat soort omstandigheden worden bij Vandaagverpanden uitgesloten. Door goed naar onze klanten te luisteren en daarmee in hun behoefte te voorzien, hebben wij een uniek concept ontwikkeld dat het mogelijk maakt om uw producten rechtstreeks aan ons te verkopen.

Wij kopen echt alles

U kunt daadwerkelijk alles bij ons ter verkoop aanbieden. Dat kan via de website, email en/of whatsapp. U geeft aan welk product/goederen u aan ons wilt verkopen en u wij laten u direct weten voor welk bedrag dat mogelijk is. Als u voor deze prijs wilt verkopen dan hoeft u alleen nog maar een afspraak te maken voor de afhandeling. Dat kan meestal nog dezelfde dag. U ontvangt dan direct de betaling, dat kan naar wens a contact of per bank.

Onze klanten

Onze klantenkring is erg divers, om u een indruk te geven wie er van onze diensten gebruik maken, dat zijn bijvoorbeeld; particulieren, bedrijven, winkeliers, makelaars, curatoren, gemeenten en organisaties.

Altijd de juiste expertises in huis

Bij Vandaagverpanden is een team van specialisten, taxateurs en deskundigen werkzaam die allen beschikken over de juiste expertise en jarenlange werkervaring in hun vakgebied. Zo bent u er van verzekerd dat er voor elk product/goederen de juiste, marktconforme waardebepaling wordt gedaan.

Wat kunt u aan ons verkopen?

Luxe goederen

Designer tassen, Appple producten, High-end audio, muziekinstrumenten en luxe gadgets.

Vastgoed

Woningen, appartementen, bedrijfspanden, beleggingspanden, panden in verhuurde staat, winkelpanden, kamerverhuur panden, showrooms, horecapanden, bedrijfshallen, recreatie chalets op eigen grond, kantoorpanden en bouwkavels.

Kunst & Antiek

Kunst
Moderne kunst, schilderkunst, beeldende kunst, abstracte kunst en beeldhouw kunst.

Antiek
Antieke kasten, schilderijen, klokken, meubels, vazen, jukeboxen, munten en Art deco.

Voertuigen

Auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motoren, oldtimers, campers, caravans, aanhangers en Vespa’s.

Vaartuigen

Motorboten, speedboten, jachten, zeilboten, sloepen, waterscooters en jetski’s.

Sieraden

Exclusieve horloges, colliers, armbanden, goud, zilver, platina, ringen, diamanten, edelstenen en broches.

 

Partijgoederen

Winkelrestanten, magazijnrestanten en overige voorraden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten