U direct het geld
Wij tijdelijk uw
onderpand

  • HOEVEEL GELD HEEFT U NODIG?

GELD LENEN ZONDER INKOMEN

Eenvoudig geld lenen zonder inkomen

Wilt u geld lenen zonder over vast inkomen te beschikken? Dat kan erg moeilijk zijn, gezien het feit dat banken altijd vragen om een loonstrook of ander bewijs van inkomen. U kunt zonder problemen voor een lening terecht bij VandaagVerpanden.nl. Het is ook voor u mogelijk om geld te lenen zonder bewijs van inkomen door uw auto, sieraden of goud te verpanden. Of u nu op zoek bent naar een lening zonder inkomen of geld lenen met een laag inkomen, de perfecte oplossing ligt voor de hand. Door te verpanden bij VandaagVerpanden.nl kunt u zelfs geld lenen als student zonder inkomen. Onze werkwijze maakt ons uniek in Nederland en stelt u in staat om snel en eenvoudig een lening zonder vast inkomen te krijgen. U hoeft slechts de aanvraag op onze website in te vullen. Dit duurt niet langer dan een minuut en u ontvangt ons voorstel al binnen 24 uur.

 

Hoeveel heeft u nodig?

1.000, 3.000 of 5.000 euro lenen zonder inkomen. U bepaalt zelf hoeveel geld u nodig heeft. Er is geen limiet verbonden aan hoeveel u kunt lenen, u kunt direct beschikken over een geldbedrag door een onderpand bij ons in te leveren. Verpanden is heel eenvoudig. U geeft in de aanvraag aan hoeveel geld u nodig heeft en hoe lang u het onderpand wilt verpanden. Verpandt u bijvoorbeeld uw caravan, camper, jacht of oldtimer, dan wordt deze veilig bij ons gestald. Daarnaast is het mogelijk om te blijven rijden in uw (bedrijfs)auto, camper of een ander voertuig tijdens de verpanding. Lees hier meer over uw auto verpanden en blijven rijden

 

 

Een lening aanvragen zonder inkomen door

In tegenstelling tot geld lenen zonder inkomen bij Rabobank, ABN AMRO, ING of SNS bank kunt u bij VandaagVerpanden.nl uw aanvraag doen in minder dan een minuut. U vult het gewenste bedrag, samen met de details van uw onderpand, zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een voorstel. Accepteert u dit voorstel, dan kunt u tijdens openingstijden op afspraak bij ons langskomen en geld lenen zonder vast inkomen, zonder BKR-check en zonder loonstrook.

U krijgt dan direct het geld op uw rekening gestort, nadat onze medewerkers uw onderpand hebben gecontroleerd en in ontvangst hebben genomen. Wanneer u een auto, caravan of boot wilt verpanden, kunt u kiezen voor de optie ‘blijven rijden’ tijdens uw aanvraag. U kunt dan het voertuig weer meenemen en er in blijven rijden, varen en op vakantie gaan. Op deze wijze is het mogelijk om geld te lenen voor mensen met een laag inkomen.

Krijg een lening met een laag inkomen

U kunt eenvoudig geld lenen vanaf een leeftijd van 18 jaar, een inkomen is niet nodig bij VandaagVerpanden.nl. De aanvraag op onze website is snel in te vullen en volledig vrijblijvend. Om snel geld te lenen met een laag inkomen hoeft u alleen het online formulier in te vullen. U beslist zelf of u akkoord gaat met het voorstel dat u van ons ontvangt. U kunt bij ons terecht voor het verpanden van voer- en vaartuigen, goud, sieraden, kunst, vastgoed, elektronica, luxe artikelen en partijgoederen.

Het krijgen van een lening met een laag inkomen of zelfs een lening zonder loon was nog nooit zo toegankelijk. Heeft u vragen of opmerkingen over een lening aanvragen met laag inkomen of geld lenen zonder inkomen? Neem contact op met VandaagVerpanden.nl voor een snelle lening, zonder loonstrook en zonder BKR toetsing.

 

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Wij helpen u graag verder

Elke dag tot 20:00 bereikbaar via Whatsapp 
op Tel. 055 3030933

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Gladsaxe 35
7327 JZ Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten
(wel bereikbaar via Whatsapp)

Chat openen
Goedendag, mijn naam is Lara, kan ik u ergens mee helpen? Ik ben elke dag bereikbaar tot 22:00 uur.