Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK UW BEDRIJFSWAGEN

Uw bedrijfsauto is belangrijk voor uw dagelijkse werkzaamheden. Soms heeft u plotseling geld nodig en zou u willen dat de waarde van uw bedrijfsauto beschikbaar was in liquide middelen. U kunt snel geld lenen door uw bedrijfsauto te verpanden. Op deze manier kunt u zelfs binnen één dag over het geld beschikken.

Online aanvragen

U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Direct geld ontvangen

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Bedrijfswagen blijven rijden

U kunt de bedrijfswagen blijven gebruiken voor uw werkzaamheden.

Goed geregeld

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw bedrijfswagen verpanden en blijven rijden?

Kenteken bedrijfswagens

Ontvang vrijblijvend een voorstel

U kunt alle merken bedrijfswagens verpanden

Snel geld lenen zonder BKR check

Bij VandaagVerpanden.nl kunt u snel geld lenen zonder loonstrook, zonder tussenkomst van een bank en zonder BKR check. Door uw bedrijfsauto te verpanden kunt u in binnen één dag zelfs al een geldbedrag lenen. Dit is de meest betrouwbare en snelste oplossing voor wanneer u door onvoorziene omstandigheden direct geld nodig heeft.

Binnen een dag geregeld

Verpanden is een oplossing die voor vrijwel iedereen mogelijk is door de laagdrempeligheid. Binnen één dag kunt u alles regelen. De werkwijze is eenvoudig: de bedrijfsauto dient een minimale waarde van €1.000,- te hebben en het geldbedrag dat u wilt lenen kan niet hoger zijn dan de waarde van het onderpand. Er zit geen limiet aan het te lenen bedrag zolang dit niet hoger is dan de waarde van uw onderpand.

U voltooit de aanvraag binnen een minuut

Tijdens uw aanvraag vult u in hoeveel geld u wilt lenen. Vervolgens geeft u aan wat het merk en type van uw bedrijfsauto is en hoe lang u de bedrijfsauto wilt verpanden. Profiteer van flexibele looptijden, u kunt ieder merk en type auto aan melden. Uw aanvraag is in minder dan een minuut voltooid. U ontvangt daarna zeer snel, maximaal binnen 24 uur, een voorstel van ons. Keurt u dit voorstel goed, dan kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw bedrijfsauto te verpanden. Onze medewerkers controleren uw auto en u ontvangt direct het geld.

Uw bedrijfswagen blijven gebruiken

Wilt u tijdens de looptijd van het verpanden in uw auto blijven rijden? Dat is mogelijk, de keuze is aan u om de bedrijfswagen te blijven rijden of bij ons te stallen. Meer lezen…

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelsot kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten