Wij verpanden echt alles

CAMPER VERPANDEN EN BLIJVEN RIJDEN 

Vul de aanvraag online in

Vul het gewenste bedrag en looptijd in u ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Ontvang direct het geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Camper blijven rijden

U kunt gewoon met de camper blijven rijden.

.

Goed geregeld! 

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Kenteken Caravan

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Hoe kunt u uw camper verpanden en ermee blijven rijden?

Uw camper verpanden en blijven rijden

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check, zonder loonstrook en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij VandaagVerpanden.nl snel een geldbedrag lenen door uw camper te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft. Deze oplossing is voor vrijwel iedereen mogelijk, laagdrempelig en kan binnen een dag geregeld zijn. De spelregels zijn simpel: de camper dient een minimale waarde van €1.000,- te hebben en het bedrag dat u wilt lenen dient niet hoger te zijn dan de waarde van het onderpand. Er is geen limiet op het te lenen bedrag zolang deze niet hoger is dan de waarde van het onderpand. U kunt bij ons ieder voer- of vaartuig of ander object, zoals sieraden, kunst, onroerend goed, elektronica of luxe artikelen verpanden.

 

Uw camper verpanden en blijven rijden

Geld lenen was nog nooit zo makkelijk. U heeft geen vast inkomen nodig en wij doen geen BKR check. Wilt u uw camper verpanden, maar heeft u uw camper wel gewoon nodig? Dan kunt u bij VandaagVerpanden.nl de camper verpanden en blijven rijden! Zo hoeft u uw camper niet te missen. Deze service maakt ons uniek in Nederland. Wij zijn sinds 1998 actief en uitgegroeid tot marktleider.

 

De aanvraag is zo gedaan

U vult bij uw aanvraag in hoeveel geld u wilt lenen. U geeft aan wat het merk en type van uw camper is en hoe lang u uw camper wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type camper kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd. U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw camper te verpanden. Nadat onze medewerkers uw camper hebben gecontroleerd, ontvangt u direct het geld. Kiest u ervoor om tijdens de looptijd van het verpanden in uw camper te blijven rijden? Dan kunt u daarna gewoon weer wegrijden in uw eigen camper . Wilt u de camper liever bij ons stallen? Dat is ook mogelijk. U ontvangt het geld en komt de camper weer ophalen aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd staat uw camper droog en veilig in onze stalling.

Het verpanden van uw camper in enkele eenvoudige stappen

  1. Doe in één minuut de aanvraag op onze website
  2. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en welke looptijd u wenst
  3. Binnen 24 uur ontvangt u van ons het voorstel
  4. Na goedkeuring van het voorstel kunt tijdens openingstijden bij ons terecht
  5. Uw camper wordt gecontroleerd door onze medewerkers
  6. U ontvangt direct het geld
  7. Kies zelf voor camper verpanden en blijven rijden of om de camper bij ons stallen
  8. Vergeet niet dat onze stallingen overdekt, verwarmd, beveiligd en verzekerd zijn
  9. Gedurende de looptijd betaalt u een vergoeding
  10. Aan het eind van de looptijd betaalt u het geleende bedrag terug

Geniet van de voordelen en uitstekende service

Zoals u ziet is het dus zeer eenvoudig om uw camper te verpanden en snel geld te lenen zonder gedoe. Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij VandaagVerpanden.nl uw camper verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft.

Bij VandaagVerpanden.nl geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw onderpand.

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart bij ons uw camper verpanden en erin blijven rijden, of hem bij ons te stallen! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over uw camper verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelost kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?