Wij verpanden echt alles

OVER VANDAAGVERPANDEN.NL

Sinds 1998

Vandaagverpanden is al sinds 1998 actief en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland als het om het verpanden van voertuigen, vaartuigen, kunst, antiek, sieraden, goud, zilver en overige waardevolle artikelen.

 

Lenen op basis van onderpand

Vandaagverpanden is 100% onafhankelijk van kredietverstrekkers en banken. Iedereen kan bij ons terecht voor een lening op basis van een onderpand met een looptijd van minimaal één maand. Een belangrijk onderdeel van onze werkwijze is dat er geen BKR toetsing plaatsvind wanneer men een lening op basis van onderpand bij ons aanvraagt.  De waarde van het onderpand is namelijk doorslaggevend.

 

Uw goederen veilig bewaard

Wij beschikken over beveiligde opslag en stallingslocaties om daar bijvoorbeeld auto’s, bedrijfswagens, motoren en vaartuigen te kunnen stallen die cliënten bij ons in bewaring achterlaten. Vanzelfsprekend worden luxe artikelen, sieraden en exclusieve horloges ook bewaard in een beveiligde omgeving.
Bovendien kunt u in het geval van een verpanding van een auto, bedrijfswagen en/of camper er zelfs voor kiezen om te blijven rijden in het voertuig, de keuze is aan u.

 

Uw lening snel geregeld

Wij streven ernaar dat men binnen 24 uur antwoord krijgt op een aanvraag voor een lening op basis van onderpand zodat onze cliënten al op zeer korte termijn over het geld kunnen beschikken.

  Passende oplossingen

  Vandaagverpanden probeert altijd in oplossingen te denken. Zo zullen wij met u bespreken welke oplossing u de beste mogelijkheid biedt en in uw situatie aansluit op uw behoefte. U kiest natuurlijk zelf welke mogelijkheid het beste bij u past, waarbij u de keuze heeft uit de volgende oplossingen;

  • Een verpanding middels pandrecht met behoud van het voertuig.
  • Een verpanding waar het product bij ons achterblijft.
  • Of een flexibele Sale & Leaseback oplossing

  Staat uw oplossing er niet bij?
  Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

  Klanten waarderen ons gemiddeld met een

  Gemiddeld een 8.7 uit

  4786 beoordelingen

  Bezoekadres

  Vandaagverpanden.nl
  Sleutelbloemstraat 59
  7322 AH - Apeldoorn

  Openingstijden

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur
  Zon en feestdagen gesloten

  Chat openen
  Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?