Wij verpanden echt alles

BEDRIJFSWAGEN VERPANDEN EN BLIJVEN RIJDEN 

Vul de aanvraag online in

Vul het gewenste bedrag en looptijd in u ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Ontvang direct het geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Bedrijfswagen gebruiken 

U kunt gewoon met de bedrijfswagen blijven rijden.

.

Goed geregeld! 

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Kenteken Caravan

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Uw bedrijfswagen verpanden en ermee blijven rijden

Uw bedrijfsauto verpanden en snel geld lenen

Uw bedrijfsauto is belangrijk voor uw dagelijkse werkzaamheden. Soms heeft u plotseling geld nodig en zou u willen dat de waarde van uw bedrijfsauto beschikbaar was in liquide middelen. U kunt snel geld lenen door uw bedrijfsauto te verpanden. Op deze manier kunt u zelfs binnen één dag over het geld beschikken. Er is een enorm voordeel van verpanden ten opzichte van de bedrijfsauto verkopen, namelijk dat de bedrijfsauto van u blijft. Tijdens de looptijd van de lening stallen wij uw bedrijfsauto in een beveiligde en verzekerde ruimte. Maar u kunt ook kiezen om uw bedrijfsauto te verpanden en er in te blijven rijden. Op die manier kunt u gewoon door met werken.

 

Snel geld lenen zonder BKR check

Bij VandaagVerpanden.nl kunt u snel geld lenen zonder loonstrook, zonder tussenkomst van een bank en zonder BKR check. Door uw bedrijfsauto te verpanden kunt u in binnen één dag zelfs al een geldbedrag lenen. Dit is de meest betrouwbare en snelste oplossing voor wanneer u door onvoorziene omstandigheden direct geld nodig heeft. Verpanden is een oplossing die voor vrijwel iedereen mogelijk is door de laagdrempeligheid. Binnen één dag kunt u alles regelen. De werkwijze is eenvoudig: de bedrijfsauto dient een minimale waarde van €1.000,- te hebben en het geldbedrag dat u wilt lenen is niet hoger dan de waarde van het onderpand. Er zit geen limiet aan het te lenen bedrag zolang dit niet hoger is dan de waarde van uw onderpand. Verpand bij ons ieder voer- of vaartuig, sieraden, onroerend goed, kunst, elektronica of luxe artikelen.

 

Uw bedrijfswagen blijven gebruiken

U leende nooit eerder zo makkelijk geld, zonder vast inkomen of BKR toetsing. Wilt u de bedrijfsauto verpanden, maar heeft u deze wel nodig? U kunt uw bedrijfsauto verpanden en blijven rijden bij VandaagVerpanden.nl. Deze unieke service zorgt ervoor dat u uw auto niet hoeft te missen. VandaagVerpanden.nl is sinds 1998 actief en groeide uit tot marktleider in Nederland.

De aanvraag is zo gedaan

Tijdens uw aanvraag vult u in hoeveel geld u wilt lenen. Vervolgens geeft u aan wat het merk en type van uw bedrijfsauto is en hoe lang u de bedrijfsauto wilt verpanden. Profiteer van flexibele looptijden en voel u vrij om ieder merk en type auto aan te melden. Uw aanvraag is in minder dan een minuut voltooid. U krijgt daarna zeer snel, maximaal binnen 24 uur, ons voorstel. Keurt u dit voorstel goed, dan kunt u direct tijdens onze openingstijden langskomen om uw bedrijfsauto te verpanden. Onze vriendelijke medewerkers controleren uw bedrijfsauto en u ontvangt direct het geld. Wilt u tijdens de looptijd van het verpanden in uw bedrijfsauto blijven rijden? Dan kunt u na het in ontvangst nemen van het geldbedrag gewoon weer wegrijden in uw eigen bedrijfswagen.

 

Het verpanden van uw bedijfswagen in enkele eenvoudige stappen

  1. Doe de aanvraag, die niet langer duurt dan één minuut
  2. U geeft zelf aan welk bedrag u wilt lenen en de looptijd die u wenst
  3. Binnen 24 uur ontvangt u het voorstel van ons
  4. Na uw goedkeuring van dit voorstel kunt u tijdens openingstijden bij ons terecht
  5. Uw bedrijfsauto wordt door onze medewerkers gecheckt
  6. U ontvangt meteen het geld
  7. U kiest zelf of u de bedrijfsauto wilt verpanden en blijven rijden of stallen
  8. Onze stallingen zijn overdekt, beveiligd, verwarmd en verzekerd
  9. Tijdens de looptijd betaalt u ons een vergoeding
  10. U betaalt het geleende bedrag pas aan het eind van de looptijd terug

 

De oplossing

Zoals u ziet is het erg gemakkelijk om uw bedrijfsauto te verpanden en snel geld te lenen zonder gedoe. Heeft u nu snel geld nodig? Bij VandaagVerpanden.nl Zelfs wanneer u geen vast inkomen of een negatieve BKR notering heeft. U geniet bij VandaagVerpanden.nl van flexibele looptijden, beschikt binnen één dag over geld en er is geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw bedrijfsauto.

Niet voor niets zijn wij marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan.  U kunt onbezorgd uw bedrijfswagen verpanden en erin blijven rijden of stallen! Doe de online aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over uw bedrijfsauto verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelost kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?