Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK UW PARTIJGOEDEREN

Uw partijgoederen zijn een kostbaar bezit om te verhandelen. Maar wanneer u snel geld nodig heeft, wilt u liever de waarde in geld gebruiken in plaats van te wachten op een goed bod. Door uw partijgoederen te verpanden kan dit. U kunt hierdoor binnen één dag over uw liquide middelen beschikken. Het grote voordeel van verpanden ten opzichte van verkopen is dat u de partijgoederen gewoon houdt. 

Vul de aanvraag online in

U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct het geld

U ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u bewaard

Uw goederen worden veilig voor u opgeslagen tijdens de looptijd.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd kunt u weer beschikken over uw goederen.

Welke partijgoederen kunt u verpanden?

Hoe kunt u partijgoederen verpanden?

Het werkt heel eenvoudig: Het geldbedrag dat u wilt lenen kan niet hoger zijn dan de waarde van het onderpand. U kunt geld lenen op basis van een onderpand zonder vast inkomen en zonder BKR check.

 

Uw aanvraag is snel gedaan

U vult zelf in hoeveel geld u wilt lenen tijdens uw aanvraag. U geeft aan welke partijgoederen u wilt verpanden en hoe lang u deze partijgoederen wilt verpanden. U ontvangt vervolgens zeer snel, binnen een dag, een voorstel. Wanneer u dit voorstel goedkeurt, kunt u tijdens onze openingstijden langs komen om uw partijgoederen te verpanden. U ontvangt direct het geld direct, nadat onze medewerkers uw partijgoederen hebben gecontroleerd en in ontvangst hebben genomen. Na het einde van de looptijd en de terugbetaling van de lening kunt u de goederen weer ophalen.

Profiteer van de voordelen

Het is zeer eenvoudig om snel geld te lenen zonder gedoe door uw partijgoederen te verpanden. Heeft u momenteel snel liquide middelen nodig?  Dan is verpanden een prima oplossing, met flexibele looptijden en de mogelijkheid om al binnen een dag over het geld te beschikken. Er is geen limiet op het te lenen bedrag, de waarde van uw onderpand is bepalend. Tijdens de looptijd van de lening worden uw goederen opgeslagen in een verzekerde en beveiligde ruimte. In de meeste situaties is dit zelfs veiliger dan wanneer u de partijgoederen in een loods bewaart.

 

VandaagVerpanden.nl sinds 1998

Wij zijn gestart in 1998 en inmiddels niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt dus met een gerust hart bij ons uw partijgoederen verpanden. Doe de aanvraag op onze website of neem contact met ons op voor vragen over uw partijgoederen verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelsot kon worden, een aanrader.

Zeewolde

 

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

 

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

 

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten