Vandaag nog geld
op je rekening?

VERPAND TIJDELIJK UW CAMPER

Uw camper is prachtig om mee op vakantie te gaan en een heerlijk vrij gevoel te hebben, maar soms zou u liever de waarde in geld gebruiken. Door uw camper te verpanden kan dat. Zeker wanneer u snel geld nodig heeft, kan dit door het verpanden van uw camper al binnen één dag geregeld zijn. 

Vul de aanvraag online in

Binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct het geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het gewenste bedrag.

De camper blijven rijden

U kunt de camper blijven rijden of er heerlijk mee op vakantie gaan.

Goed geregeld

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw camper verpanden en blijven rijden?

Kenteken Camper

Ontvang vrijblijvend een voorstel

U kunt alle merken campers verpanden

Camper verpanden en blijven rijden

Wilt u uw camper verpanden, maar er toch mee op vakantie gaan? U kunt bij VandaagVerpanden.nl uw camper verpanden en toch blijven rijden! Zo hoeft u de camper nog geen dag te missen. Sinds de start van Vandagverpanden in 1998 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland.

 

Uw camper stallen

Buiten het seizoen kunt u de camper verpanden en stallen.
U beschikt direct over het geld en tijdens de looptijd van de lening stallen wij uw camper in een warme, droge, beveiligde en verzekerde ruimte. In de meeste gevallen is dit zelfs veiliger dan wanneer u uw camper zelf stalt.

 

Camper stallen of blijven rijden?

Nadat onze vakkundige medewerkers uw camper hebben gecontroleerd, ontvangt u direct het geld en haalt u de camper weer op aan het einde van de looptijd nadat u de lening terug betaald heeft. Tijdens de looptijd staat uw camper veilig en droog in onze overdekte stalling. Op die manier hoeft u niet op zoek te gaan naar een stalling!

Wilt u tijdens de looptijd van het verpanden in uw camper blijven rijden? Dat is ook mogelijk, de keuze is aan u. Meer lezen…

Eenvoudig geld lenen

Bij VandaagVerpanden.nl kunt u snel geld lenen zonder loonstrook, zonder tussenkomst van een bank en zonder BKR check. Door uw camper te verpanden kunt u in binnen één dag zelfs al een geldbedrag lenen. Dit is de meest betrouwbare en snelste oplossing voor wanneer u door onverwachte gebeurtenissen urgent geld nodig heeft. U zult merken dat het nog nooit zo gemakkelijk was om geld te lenen. U hoeft dus geen vast inkomen te hebben en wij doen geen BKR toetsing.

 

Snel geregeld

Bij uw aanvraag vult u in hoe hoog het bedrag is dat u wilt lenen. U geeft tevens het merk en type op van uw camper en hoe lang u de camper zou willen verpanden. Profiteer bij ons van flexibele looptijden en verpand ieder merk en type camper.
In minder dan een minuut verstuurt u de aanvraag online. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur, een voorstel van ons. Wanneer u dit voorstel goedgekeurd heeft, kunt u tijdens openingstijden bij ons langs komen om de camper te verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Net een nieuwe Vespa spint gekocht, door corona mijn werk kwijt. Voor 2 maanden mijn Vespa ingeleverd. Ik kreeg diezelfde dag het geld mee. Dank jullie wel voor de snelle hulp!

Baarn

 

Ik had geld nodig om rekeningen te betalen. Wilde mijn Vespa niet verkopen en kon hem hier verpanden. Na een paar weken heb ik hem weer opgehaald. Was blij met het geld dat ik direct meekreeg.

Heeze

 

Beste mensen van Vandaagverpanden, hartelijk dank voor jullie snelle hulp. Ik haal mijn Vepsa snel weer op!

Utrecht

 

Ik kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen, mijn Vespa verpand en het geld ontvangen, na 6 maanden weer opgehaald. Heel wat anders dan afgewezen worden door een bank!

Meppel

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten