Sieraden verpanden

Sieraden verpanden in ruil voor geld

Wilt u uw sieraden verpanden? Bij ons hebt u 24 uur per dag de mogelijkheid om een verpanding aan te vragen voor uw kostbaarheden. Wanneer u uw sieraden verpanden wilt, is het wel belangrijk dat deze een waarde hebben van tenminste 1000 euro. Vandaagverpanden.nl bepaalt de waarde aan de hand van de algemeen geldende koerslijsten. Om te weten te komen of we ook uw sieraden verpanden kunnen, is het aan te raden ons online aanvraagformulier in te vullen. U bent slechts een paar vragen verwijderd van verpanding van uw bezit.

Wanneer er dringend geld nodig is

Sieraden verpanden is waarschijnlijk niet iets waar u om zit te springen. Er kleven vaak herinneringen aan. Het liefst wilt u ze thuis bij u houden, maar soms zijn er situaties die geen andere mogelijkheid bieden dan ze tijdelijk af te staan. Er dient bijvoorbeeld een rekening betaald te worden, maar u beschikt over onvoldoende geld om deze te betalen. Betalingsherinneringen maken het niet alleen pijnlijk duidelijk dat u er het geld niet voor hebt, maar ook is het vaak zo dat er herinneringskosten aan de factuur worden toegevoegd. Uiteindelijk bestaat de kans dat u veel meer geld moet betalen dan het oorspronkelijk bedrag van de factuur.

Binnen 24 uur kunt u over het geld beschikken

Het is verstandig gelijk in actie te komen en ons aanvraagformulier in te vullen. Al binnen 24 uur neemt er een deskundige van ons contact met u op. Bij Vandaagverpanden.nl weet u in ieder geval dat uw sieraden verpanden kunt op een zeer discrete wijze. Ze worden opgeborgen op een veilige plaats, waar op ieder moment van de dag toezicht is. U hoeft zich dus geen moment zorgen te maken over de veiligheid van uw items. Naast sieraden kunt u ook een dure tas verpanden. Denk bijvoorbeeld aan een Chanel of Louis Vuitton tas. Wilt u meer weten over sieraden verpanden of andere items die u ter verpanding aan wilt bieden? Maak dan eens gebruik van onze contactgegevens. Onze medewerkers staan u graag te woord, zowel telefonisch als op ons bezoekadres.