Wat is verpanden

Verpanden, een snelle en betrouwbare oplossing.

Bij VandaagVerpanden kunnen wij u verschillende oplossingen aanbieden als u snel over geld wilt kunnen beschikken. Zo kunt u bijvoorbeeld een item verpanden, in dat geval levert u uw item bij ons in (vuistpand) en krijgt u tijdelijk de beschikking over een geldbedrag. De verpanding wordt vastgelegd in pandbeleningsovereenkomst met een vastgestelde duur van 2 maanden (langere periode mogelijk via Sale & leaseback). Tijdens de looptijd kunt u uw goed(eren) bij ons ophalen tegen terugbetaling van de geleende geldsom + de pandbeleningsvergoeding (rente). Deze vergoeding bedraagt 4,5% per maand. Indien u uw goed(eren) niet op de afgesproken datum ophaalt vervalt uw recht terugkoop. Heeft u een langere periode geld nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een Sale & leaseback oplossing. Indien u kiest voor een Sale & leaseback oplossing voor een auto/bedrijfswagen kunt u deze gewoon blijven rijden.

 

Wat kunt u verpanden bij ons pandhuis?

U kunt bij ons terecht voor het verpanden van allerlei goederen zoals bijvoorbeeld, autos, bedrijfwagens, luxe sieraden, winkelvoorraden, vastgoed, kunst en antiek. De enige voorwaarde is dat het een minimale waarde heeft van €1.000,- Geld lenen met een BKR registratie is bij Vandaagverpanden.nl geen probleem. De waarde wordt door onze medewerkers bepaald aan de hand van gerenomeerde koerslijsten. Nadat de waarde is vastgesteld ontvangt u van ons een voorstel en kunt u direct over het geldbedrag beschikken zodra u akkoord bent met het voorstel. De maximale looptijd van een verpanding is 2 maanden. Heeft u het geld een langere periode nodig dan kunt u gebruik maken van een Sale en Leaseback oplossing.

 

Sale & Leaseback oplossing

Wanneer u voor een langere periode geld nodig heeft en uw goed langer dan 2 maanden wilt verpanden, dan kan een sale en Leaseback de perfecte oplossing voor u zijn. In dat geval verkoopt u uw eigendom aan VandaagVerpanden en huurt het weer van ons terug. Het is zelfs mogelijk om het verkochte goed weer van ons terug te kopen middels een terugkoop optie in de Sale en Leaseback overeenkomst.

 

Hoe kunt u een verpanding of Sale& Leaseback aanvragen

Via onze website kunt u eenvoudig uw aanvraag doen. In de online aanvraag kunt u precies aangeven wat u wilt verpanden, welk bedrag u nodig heeft en hoe lang u het nodig heeft. Weet u nog niet zeker of u wel over wilt gaan tot verpanding?
Het is fijn om te weten dat een aanvraag voor verpanding of een Sale en Leaseback helemaal vrijblijvend is. Zolang er nog geen overeenkomst is getekend zit u dus nergens aan vast.

 

Hoe werkt het aanvragen?

1. Vul het gewenste bedrag en looptijd in.
2. Geef aan wat voor een goed(eren) u heeft.
3. Ontvang het afgesproken bedrag.
4. Na afloop ontvangt u uw goed(eren) weer terug

Vrijblijvende aanvraag

Vul nu het aanvraagformulier  voor het verpanden in en doe geheel vrijblijvend uw aanvraag.
U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.

Uiteraard bent u van harte welkom op ons bezoekadres voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies, taxatie of waardebepaling, één van onze adviseurs helpt u dan graag verder.