Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK UW VAARTUIG 

Heeft u een vaartuig maar wilt u liever over de waarde daarvan in geld beschikken? Dan is uw vaartuig verpanden de ideale vorm van geld lenen. Omdat u uw boot of ander vaartuig als onderpand gebruikt, kunt u binnen één dag geld lenen zonder BKR-check, zonder de tussenkomst van een bank en zonder loonstrook.

Vul de aanvraag online in

U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct het geld

U ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u gestald

Uw vaartuig wordt veilig voor u gestald tijdens de looptijd.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd kunt u weer beschikken over uw vaartuig.

Welke items komen in aanmerking voor
een objectbelening?

Snel geld lenen

Snel een geldbedrag lenen door uw boot of ander vaartuig te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onverwachte omstandigheden dringend geld nodig heeft. Deze oplossing is voor vrijwel iedereen mogelijk, laagdrempelig en kan binnen één dag geregeld zijn.

Hoe werkt het?

De werkwijze is simpel: Het bedrag dat u wilt lenen kan niet hoger zijn dan de waarde van het onderpand. Op het te lenen bedrag staat geen limiet.

Geniet van de voordelen en het gemak

Het is zeer eenvoudig om uw vaartuig op heel korte termijn te verpanden en snel en zonder gedoe geld te lenen. Heeft u momenteel snel geld nodig? U kunt bij ons terecht om uw vaartuig verpanden. Zelfs zonder inkomen of met een negatieve BKR codering is geld lenen mogelijk.

U voltooit de aanvraag binnen een minuut

Het doen van de aanvraag voor een objectbelening is eenvoudig en neemt slechts één minuut in beslag. Het bedrag dat u wilt lenen vult u in bij uw aanvraag. U geeft aan welk merk en type vaartuig u heeft en hoe lang u het wilt verpanden. Met flexibele looptijden en de mogelijkheid om ieder merk en type vaartuig te verpanden is dit voor vrijwel iedereen de ideale oplossing. U kunt vervolgens rekenen op een snel voorstel en hoort binnen 24 uur van ons.

Geen BKR check en inkomen nodig

Geld lenen is nooit zo eenvoudig geweest, u heeft geen vast inkomen nodig en wij doen geen BKR check. Zodra u het voorstel heeft goedgekeurd dat u van ons ontvangen heeft kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw vaartuig te verpanden. U ontvangt het geld direct nadat onze medewerkers uw vaartuig hebben gecontroleerd. Deze service maakt ons uniek in Nederland. Wij zijn sinds 1998 actief en inmiddels uitgegroeid tot marktleider.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Na lang zoeken kwamen wij uit bij Vandaagverpanden. De enige die onze yacht aannam voor een verpanding. Integere partij, heel prettig zaken doen.

Dordrecht

 

Wegens het met spoed betalen van een rekeing kwam ik hier terecht. Door mijn Jetski hier tijdelijk in onderpand te brengen was ik snel uit de brand. 

Zandvoort

 

In België kennen wij dit niet, wij hebben onze boot kunnen verpanden voor 6 maanden. Zeer vriendelijke en accurate afhandeling, het was plezant zaken doen met deze mensen. 

Schilde, België

 

Omdat wij onze sloep niet wilden verkopen hebben wij gekozen voor deze oplossing. Onze sloep werd veilig en overdekt gestald. Na 2 maanden weer opgehaald. Alles discreet en veilig afgehandeld.

Apeldoorn

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?