Auto verpanden

Zit u plotseling zonder inkomsten en bent u op zoek naar een betrouwbare, snelle oplossing om geld te kunnen lenen? U kunt zelfs bij ons terecht als u een BKR notering op uw naam of bedrijf heeft staan. Wij doen geen BKR toetsing, het onderpand van uw auto is voldoende om een lening te kunnen krijgen. Uw auto verpanden kan voor u dé uitkomst betekenen wanneer u dringend geld nodig heeft. U kunt uw auto verpanden als deze een minimale waarde heeft van €1.000,- Er is geen maximale waarde om te kunnen verpanden. U kunt bij ons terecht met elke soort en merk auto’s, van Mini tot een Bentley, een oldtimer, vrachtwagen, camper en zelfs een caravan!  U kunt bij ons ook uw auto verpanden en hem gewoon blijven rijden, vraag ons naar de mogelijkheden en kies de oplossing die bij u past.

Auto verpanden

Auto verpanden

Auto verpanden en toch blijven rijden!

Uw auto verpanden bij Vandaagverpanden.nl heeft nog een belangrijk voordeel, u kunt namelijk uw auto blijven rijden gedurende de afgesproken termijn. Wilt u uw auto voor langere tijd verpanden? Dan is een Sale & Leaseback voor u de juiste oplossing. U kunt al een Sale & Leaseback afsluiten voor personen auto’s en bedrijfswagens met een minimale waarde vanaf €1.000,- Er is geen limiet aan de waarde van de auto gesteld. Tijdens de aanvraag procedure voor een Sale & Leaseback wordt er geen BKR toetsing gedaan. Zelfs met een negatieve BKR kunt u bij ons terecht voor een Sale & Leaseback voor uw personenauto of bedrijfswagen.

Een verpanding aanvragen

Wilt u een aanvraag doen om uw auto verpanden? Dat kan heel eenvoudig via het anvraagformulier op deze website. Laat ons weten wat u wilt verpanden en welk geldbedrag u nodig heeft. In het formulier kunt u ook aangeven hoe lang u wilt verpanden.  De duur van een verpanding of Sale en Leaseback kan variëren van 2 tot 12 maanden, waarbij verlenging in overleg mogelijk is. Als u eenmaal het aanvraag formulier ingevuld heeft krijgt u een bericht in beeld dat de aanvraag verzonden is. Nadat uw aanvraag verzonden is ontvangt binnen één werkdag antwoord met een voorstel in uw email.  Soms komt het voor dat een voorstel in uw Spam-box terecht komt, controleert u daarom regelmatig uw Spam-box. Mocht onze mail in uw Spam-box terechtkomen dan kunt u deze aanmerken alszijnde “Geen Spam” zodat volgende emails gewoon bij u aankomen.

 

Hoe werkt het aanvragen?

1. Vul het gewenste bedrag en looptijd in.
2. Geef aan welke auto u heeft.
3. Ontvang het afgesproken bedrag.
4. Na afloop ontvangt u uw auto weer terug

Vrijblijvende aanvraag

Vul nu het aanvraagformulier in en doe geheel vrijblijvend uw aanvraag.
U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.

Uiteraard bent u van harte welkom op ons bezoekadres voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies, taxatie of waardebepaling, één van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

vandaagverpanden.nl