Vandaag nog geld
op je rekening?

VERPAND TIJDELIJK UW AUTO

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check, zonder loonstrook en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij ons snel een geldbedrag lenen door uw auto te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft.

Online aanvragen

Vul het gewenste bedrag en looptijd in u ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Direct geld ontvangen

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Auto blijven rijden

U kunt gewoon met de auto blijven rijden.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Kenteken Caravan

Ontvang vrijblijvend een voorstel

U kunt alle merken auto’s verpanden

Snel geld lenen zonder BKR check

Bij VandaagVerpanden.nl kunt u snel geld lenen zonder loonstrook, zonder tussenkomst van een bank en zonder BKR check. Door uw auto te verpanden kunt u in binnen één dag zelfs al een geldbedrag lenen. Dit is de meest betrouwbare en snelste oplossing voor wanneer u door onvoorziene omstandigheden direct geld nodig heeft.

 

Binnen een dag geregeld

Verpanden is een oplossing die voor vrijwel iedereen mogelijk is door de laagdrempeligheid. Binnen één dag kunt u alles regelen. De werkwijze is eenvoudig: Het geldbedrag dat u wilt lenen kan niet hoger zijn dan de waarde van uw auto. Er zit geen limiet aan het te lenen bedrag zolang dit niet hoger is dan de waarde van uw auto.

U voltooit de aanvraag binnen een minuut

Tijdens uw aanvraag vult u in hoeveel geld u wilt lenen. Vervolgens geeft u aan wat het merk en type van uw personenauto is en hoe lang u de auto wilt verpanden. Profiteer van flexibele looptijden en voel u vrij om ieder merk en type auto aan te melden. Uw aanvraag is in minder dan een minuut voltooid. U krijgt daarna zeer snel, maximaal binnen 24 uur, ons voorstel. Keurt u dit voorstel goed, dan kunt u direct tijdens onze openingstijden langskomen om uw auto te verpanden. Onze medewerkers controleren uw auto en u ontvangt direct het geld.

 

Uw auto blijven gebruiken

Wilt u tijdens de looptijd van het verpanden in uw auto blijven rijden? Dat is mogelijk, de keuze is aan u om de bedrijfswagen te blijven rijden of bij ons te stallen.  Meer lezen…

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Ik had met spoed €16.000 nodig. Kon diezelfde dag al terecht met mijn auto en kon zelfs blijven rijden.

 

 

Rotterdam

 

Ik wist niet dat dit bestond. De oplossing wanneer je geld wilt lenen zonder gedoe. Na inlevering van mijn mijn auto kreeg ik direct het geld mee.

 

 

Rijnsweerd

 

Heel handig wanneer je als zzp’r geen geld krijgt van de bank. Auto als onderpand voor 4 maanden. Er mee blijven rijden was geen probleem. En dezelfde dag het geld op mijn rekening.

 

Lelystad

 

Omdat wij onze auto niet wilden verkopen hebben wij gekozen voor deze oplossing. Onze auto werd veilig en overdekt gestald. Na 2 maanden weer opgehaald. Alles discreet en veilig afgehandeld.

Apeldoorn

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten