Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK UW CARAVAN

Door uw caravan te verpanden kunt u snel geld lenen, zelfs als u geen inkomen heeft. Door uw caravan als onderpand te gebruiken, kunt u geld lenen zonder een bkr toets. Heeft u door onverwachte omstandigheden snel geld nodig, dan is uw caravan verpanden de meest betrouwbare en snelste oplossing. 

Vul de aanvraag online in

U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct het geld

U ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u gestald

Uw caravan wordt veilig voor u gestald tijdens de looptijd.

Uw caravan weer ophalen

Na de looptijd kunt u weer beschikken over uw caravan.

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Kenteken Caravan

Ontvang vrijblijvend een voorstel

U kunt alle merken caravans verpanden

Uw caravan verpanden

Verpanden is voor bijna iedereen mogelijk, laagdrempelig en u kunt het binnen een dag regelen. Verpanden is hiermee een ideale oplossing met transparante regels. Het bedrag dat u wilt lenen kan niet hoger zijn dan de waarde van uw caravan. U bent niet gebonden aan een limiet voor het te lenen bedrag, zolang het niet hoger is dan de waarde van uw onderpand.

 

Geen inkomen nodig en geen BKR check

Het was nog nooit zo makkelijk om geld te lenen. U heeft geen vast inkomen nodig en er wordt geen BKR toetsing gedaan. Dit is unieke service die ons sinds de opstart van VandaagVerpanden.nl in 1998 heeft laten uitgroeien tot marktleider in Nederland. Het is vele malen makkelijker en sneller dan elke andere vorm van een lening aanvragen.

 

Maak kennis met VandaagVerpanden.nl

Sinds VandaagVerpanden.nl in 1998 is opgestart, is 96% van onze klanten zo tevreden over onze service, dat zij ons graag aanbevelen. Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. U begrijpt dat het voor ons vanzelfsprekend is dat we discreet te werk gaan.

U voltooit de aanvraag binnen een minuut

Het doen van de aanvraag is eenvoudig en neemt slechts één minuut in beslag. Het bedrag dat u wilt lenen vult u in bij uw aanvraag. U geeft aan welk merk en type caravan u heeft en hoe lang u de caravan wilt verpanden. Met flexibele looptijden en de mogelijkheid om ieder merk en type caravan te verpanden is dit voor vrijwel iedereen de ideale oplossing. U kunt vervolgens rekenen op een snel voorstel en hoort binnen 24 uur van ons.

 

U kunt uw aanvraag voor verpanden online doen

Bepaal zelf hoeveel geld u wilt lenen. Tijdens uw aanvraag vult u het bedrag in dat u wilt lenen. Ook geeft u aan van welk merk en type uw caravan is en hoe lang u deze zou willen verpanden. Maak gebruik van onze flexibele looptijden. Binnen een minuut verstuurt u de aanvraag online. Daarna ontvangt u heel snel, maximaal binnen 24 uur, ons voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens openingstijden langs komen om de caravan te verpanden.

 

Uw caravan veilig en droog gestald

Uw caravan wordt gecontroleerd en in ontvangst genomen door ons vriendelijke personeel en u ontvangt meteen het geld. Tijdens de looptijd staat uw caravan veilig en droog in onze stalling.
Zo bespaart u op de stallingskosten én bovendien is uw caravan tijdens het stallen ook verzekerd.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Net een nieuwe Vespa spint gekocht, door corona mijn werk kwijt. Voor 2 maanden mijn Vespa ingeleverd. Ik kreeg diezelfde dag het geld mee. Dank jullie wel voor de snelle hulp!

Baarn

 

Ik had geld nodig om rekeningen te betalen. Wilde mijn Vespa niet verkopen en kon hem hier verpanden. Na een paar weken heb ik hem weer opgehaald. Was blij met het geld dat ik direct meekreeg.

Heeze

 

Beste mensen van Vandaagverpanden, hartelijk dank voor jullie snelle hulp. Ik haal mijn Vepsa snel weer op!

Utrecht

 

Ik kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen, mijn Vespa verpand en het geld ontvangen, na 6 maanden weer opgehaald. Heel wat anders dan afgewezen worden door een bank!

Meppel

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Gladsaxe 35
7327 JZ Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?