Wij verpanden echt alles

VERPAND TIJDELIJK UW OLDTIMER

Uw oldtimer is een kostbare auto, maar wanneer u plotseling geld nodig heeft, zou u liever de waarde in geld gebruiken. Dit kan door uw oldtimer te verpanden. Een andere optie zou zijn om uw klassieker te verkopen. Maar uw prachtige Mustang uit ’69 of die Mercedes uit de jaren ’50 verkopen is wel erg rigoureus. U kunt uw oldtimer verpanden bij VandaagVerpanden.nl en zo binnen 24 uur over het geld beschikken. 

Vul de aanvraag online in

Vul het gewenste bedrag en looptijd in. U ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Ontvang direct het geld

Na ontvangst van uw oldtimer ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u gestald

Uw oldtimer wordt veilig voor u gestald tijdens de looptijd.

Uw oldtimer blijven rijden

U kunt er ook voor kiezen om in de oldtimer te blijven rijden

Uw oldtimer verpanden en blijven rijden?

Kenteken Oldtimer

Ontvang vrijblijvend een voorstel

U kunt alle merken oldtimers verpanden

Voordelen van verpanden

Tijdens de looptijd van de lening stallen wij uw oldtimer in een beveiligde, verwarmde en verzekerde stalling. In de meeste gevallen is dit zelfs veiliger dan wanneer u de oldtimer thuis heeft staan. Juist een oldtimer verpanden kan handig zijn, u beschikt direct over het geld en uw oldtimer staat tevens veilig gestald.

Wilt u liever blijven rijden in uw oldtimer?
Dat kan ook, de keuze is aan u. Meer lezen…

Geen BKR check

U kunt zonder vast inkomen op een eenvoudige wijze geld lenen, wij doen zelfs geen BKR-check. Het was nooit eerder zo makkelijk om snel geld te lenen. Deze unieke service heeft ons marktleider in Nederland gemaakt.

Voordelen

Bij VandaagVerpanden.nl profiteert u van flexibele looptijden, u kunt meestal al binnen één dag over het geld beschikken. De waarde van uw oldtimer is bepalend voor het bedrag dat u kunt lenen. Sinds ons ontstaan in 1998 is maar liefst 96% van onze klanten zó tevreden over onze service dat ze ons graag aanbevelen. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet met uw gegevens omgaan. U kunt dus met een gerust hart uw oldtimer bij ons verpanden. Doe nu de aanvraag of neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden hoe u uw oldtimer kunt verpanden.

De aanvraag is zo gedaan

Tijdens uw online aanvraag vult u in hoeveel geld u nodig heeft. Daarnaast vult u in van welk merk en type uw oldtimer is en hoe lang u deze wilt verpanden. U profiteert van flexibele looptijden en kunt ieder merk en type oldtimer bij ons verpanden. Binnen een minuut verstuurt u de aanvraag online.

Binnen een dag geregeld

U ontvangt zeer snel en maximaal binnen 24 uur een voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens openingstijden langs komen om de oldtimer te verpanden. Onze medewerkers controleren uw klassieker en u ontvangt direct het geld. U kunt de oldtimer weer ophalen wanneer de looptijd voorbij is en u het bedrag heeft terugbetaald. Tijdens de looptijd staat uw oldtimer droog en veilig in onze stalling.

Wilt u gedurende de looptijd van het verpanden in uw oldtimer blijven rijden? Dat kan natuurlijk ook. Meer lezen…

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Echt een mooie oplossing om zonder een bank toch geld te kunnen lenen.  Mijn oldtimer werd veilig gestald en ik kon direct over het geld beschikken. 

Holten

 

Het verpanden en ontvangen van het geld was in één dag geregeld. De stalling zag er keurig en veilig uit.

Tiel

 

Onze trouwe camper hier tijdelijk in onderpand gebracht. We ontvingen direct het geld en konden alsnog met de camper op vakantie.

Naarden

 

Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen alle tijd en aandacht van de gastvrouw aldaar. Complimenten!

Sneek

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?