Vandaag nog geld
op je rekening?

VERPAND TIJDELIJK UW LUXE ARTIKELEN  

Uw luxe artikelen zijn een kostbaar bezit, maar wanneer u snel geld nodig heeft, wilt u liever de waarde in geld benutten. Door uw luxe accessoires, uw zilverwerk of andere luxe artikelen te verpanden kan dit. U kunt hierdoor binnen één dag over uw geld beschikken. Het grote voordeel van verpanden ten opzichte van verkopen is dat u uw eigen waardevolle spullen gewoon houdt.

Vul de aanvraag online in

U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct het geld

U ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk voor u bewaard

Uw luxe artikelen wordt veilig voor u bewaard tijdens de looptijd.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd kunt u weer beschikken over uw luxe artikelen.

U kunt alle soorten luxe artikelen verpanden

Heel eenvoudig aanvragen

Een verpanding voor uw luxe artikelen aanvragen? Uw aanvraag is in slechts enkele minuten verstuurd. U vult in hoeveel geld u wilt lenen, wat de gewenste looptijd is en om welk soort luxe artikel het gaat. U heeft een ruime keuze wanneer het gaat om de looptijd van de lening.

 

Vlot geregeld

Binnen maximaal 24 uur ontvangt u van ons een passend voorstel. Zodra u akkoord gaat, kunt u langskomen om luxe product te verpanden. U ontvangt u direct het geld. Uw items worden in een beveiligde omgeving bewaard. En aan het einde van de looptijd haalt u de items weer op.

Snel en discreet

Het verpanden van uw luxe artikelen bij VandaagVerpanden.nl is een snel, eenvoudig en betrouwbare manier om geld te lenen. Met spoed geld lenen zonder gedoe? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Ook zonder inkomen, vast contract of BKR toetsing komt u in aanmerking voor een lening. Bovendien gelden op onze leningen geen limiet en kunt u zoveel items verpanden als nodig is.

 

Sinds 1998 actief

Snel, laagdrempelig en betrouwbaar geld lenen? In dat geval bent u bij VandaagVerpanden.nl gegarandeerd aan het juiste adres. Al sinds 1998 zijn wij actief binnen onze branche. Het is dan ook niet voor niets dat wij in de loop van de jaren zijn uitgegroeid tot marktleider in onze branche.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Volgens mij het enige pandhuis waar ik terecht kon om een mooie Chanel tas te verpanden voor cash geld. Ik kon zelf beslissen hoe lang ik de tas wilde achterlaten als onderpand. Top geregeld.

Noordwijk

 

Genoeg pandhuizen in Rotterdam maar geenéén die mijn Hermes tas voor een fatsoenlijk bedrag wilde verpanden. Dat hier hier namelijk wel! Kom hier zeker terug mocht het nodig zijn.

Rotterdam

 

Ontzettend handig als je dure spullen toch maar in de kast staan en je even snel wat geld nodig hebt. Na een maand alles weer opgehaald, keurig afgewikkeld door Vandaagverpanden.

Gouda

 

Prima service, prettige ontvangst en fijn geholpen door de mevrouw aan de balie. Voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed, ik was verbaast over de snelheid en het gemak.

Houten

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten