Zilver verpanden

Hoewel het prachtig is om zilverwerk in huis te hebben, is het voor te stellen dat u uw zilver verpanden wilt om het geld dat het op kan leveren. Wanneer u krap bij kas zit kunt u bij Vandaagverpanden.nl terecht. Wel dient de waarde van het te bieden zilver tenminste 1000 euro te zijn. Is dat het geval? Dan helpen wij u graag verder. Op onze website vindt u een aanvraagformulier. U dient slechts een paar vragen te beantwoorden om uw zilver verpanden te kunnen. Ook uw persoonlijke gegevens dient u hier in te vullen, zodat we contact met u kunnen leggen. We verzekeren u dat we op een veilige en discrete wijze met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Geen toetsing bij het BKR

Bij ons is iedereen welkom, of u nu een BKR notering heeft of niet. In geen geval vindt er een toetsing plaats bij BKR. Mede hierdoor kunt u snel over uw geld beschikken. Na het ontvangen van uw aanvraag met betrekking tot uw zilver verpanden nemen we namelijk binnen 24 uur al contact op. We vertellen u wat we u uit kunnen keren en horen vervolgens graag of u hiermee akkoord gaat. Na het akkoord verwelkomen we u graag op ons bezoekadres.

Alles wordt vastgelegd in een duidelijke overeenkomst

Zilver verpanden betekent niet dat u het permanent achterlaat. Het is eigenlijk gewoon te zien als een lening. Wanneer u weer over het geld beschikt om uw zilver terug te kopen, geven we u uw zilver graag weer mee. U betaalt dan, naast het afgesproken bedrag, alleen een klein bedrag aan opslagkosten en rente. We leggen dit alles vast in een overeenkomst, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Heeft u nog vragen over zilver verpanden of andere eigendommen die u verpanden wilt? U kunt ook altijd gebruik maken van het telefoonnummer van ons pandhuis.