Hoe werkt VandaagVerpanden.nl?

Als u nog vandaag over (contant) geld wilt beschikken, kunt u met uw eigendom(men) terecht bij vandaagverpanden.nl. Uw goederen dienen een minimale waarde te hebben van € 1.000,- echter zonder maximum. U heeft bij ons de mogelijkheid uw goed(eren) te verpanden of belenen, te verkopen of te verkopen met een vooraf afgesproken terugkoop optie. Met behulp van gerenommeerde koerslijsten wordt er een waardebepaling van uw goed(eren) gemaakt. Het overeengekomen geldbedrag krijgt u direct contant of met een spoedoverboeking per bank mee.

Verpanden of belenen

Bij het verpanden of belenen van uw goed(eren), krijgt u tijdelijk de beschikking over een som geld.
Ter zekerheid levert u uw goederen bij ons in (vuistpand). Een pandbeleningsovereenkomst bij vandaagverpanden.nl heeft een vastgestelde duur van 2 maanden. Tijdens de looptijd kunt u uw goed(eren) bij ons ophalen tegen vergoeding van de geleende geldsom + de pandbeleningsvergoeding (rente) deze vergoeding bedraagt 4,5% per maand. Indien u uw goed(eren) niet op de afgesproken datum ophaalt vervalt uw recht hierop.

Verkopen met terugkoop optie

Bij vandaagverpanden.nl kunt u ook uw goed(eren) met een minimale waarde van € 1.000,- verkopen met een terugkoop optie. Dit is vooral interessant bij een looptijd korter dan 2 maanden of langer dan 3 maanden. U heeft direct de beschikking over het overeengekomen bedrag. In de terugkoopovereenkomst, wordt de prijs vastgelegd waarvoor u uw goed(eren) gedurende de looptijd kunt terugkopen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Bij deze optie is het, in het geval van auto’s en (bedrijfs)-bussen zelfs mogelijk deze in uw bezit te houden en gedurende de looptijd te blijven gebruiken. Vraag hiervoor een van onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verkopen

Ook kunt u bij ons uw producten met een minimale waarde van € 1.000,- definitief verkopen.
Wij taxeren uw goed(eren) direct en bij het overeenkomen van een verkoopprijs krijgt u direct het bedrag in handen en doet u definitief afstand van uw goed(eren)

Vul nu ons aanvraagformulier in en doe geheel vrijblijvend uw aanvraag.
U ontvangt hierop binnen 24 uur een antwoord van ons.

1. Vul het gewenste bedrag en looptijd in.
2. Geef aan wat voor een goed(eren) u heeft.
3. Ontvang het afgesproken bedrag.
4. Na afloop ontvangt u uw goed(eren) weer terug

Uiteraard bent u voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies, taxatie of waardebepaling van harte welkom op ons bezoekadres, een van onze adviseurs helpt u dan graag verder.