Verpanding

Voor verpanding bent u bij ons aan het juiste adres

Onze firma is gespecialiseerd in verpanding. Dat betekent dat wij u de gelegenheid bieden om uw kostbare spullen aan ons over te dragen in ruil voor geld. Wanneer u snel geld nodig hebt om uw rekening te kunnen betalen, zorgen wij ervoor dat u snel over het geld kunt beschikken. U hebt bijvoorbeeld een auto dat u als onderpand aan ons wilt overdragen. Wij geven u vervolgens het bedrag dat het volgens de algemeen geldende koerslijsten waard is. Uiteraard kan het ook gaan om andere kostbare bezittingen, zoals sieraden verpanden. Vandaagverpanden.nl is betrouwbaar, veilig en biedt snel hulp wanneer u erg om geld verlegen zit.

Veilig en betrouwbaar

Voor verpanding van uw auto of ander rijtuig is het goed om te weten dat u gedurende de overeenkomst een vrijwaring krijgt van het RDW. Zo hoeft u dus niet meer de kosten te betalen die horen bij de wagen, zoals de verzekering en wegenbelasting. Deze nemen wij (tijdelijk) van u over. Dit kan gaan om een periode van 1 tot 4 weken of langer dan 6 maanden. Gedurende de overeenkomst die we met u hebben gesloten, gaat uw rijtuig nergens heen. We zorgen ervoor dat het gestald wordt in een veilige omgeving, waar er niets mee kan gebeuren. Dat geldt ook voor de overige bezittingen die u bij ons achterlaat.

Verpanding aanvragen

Via onze website kunt u de verpanding erg eenvoudig aanvragen. De enige eis is dat het object een waarde van tenminste 1000 euro moet hebben. Is dat het geval? Dan kunt u verder met de aanvraag. Naast uw persoonlijke gegevens geeft u in de online aanvraag aan wat u precies wilt verpanden, welk bedrag u nodig hebt en hoe lang de verpanding moet duren. Weet u nog niet zeker of u wel over wilt gaan tot verpanding? Of wilt u de aanvraag, na het indienen, weer intrekken? Het is fijn om te weten dat verpanding bij Vandaagverpanden.nl helemaal vrijblijvend is. Zolang er nog geen overeenkomst is gesloten, zit u dus nergens aan vast.