Verpanden in Friesland

Snel en eenvoudig verpanden in Friesland

Woont u in Friesland? Wilt u snel geld verdienen? Dat kan, door eenvoudig verpanden in Friesland. Indien u een eigendom of eigendommen in bezit heeft met een waarde van meer dan € 1000,- dan kunt u dit bij ons verpanden in ruil voor geld. Het maakt niet zoveel uit wat het is. Dit zijn enkele voorbeelden: Voertuigen, sieraden, edelmetalen en kunst. Wij bepalen de waarde van uw eigendom aan de hand van gerenommeerde koerslijsten en u ontvangt het geld nadat wij gezamenlijk een akkoord hebben bereikt. Wij kunnen het bedrag overmaken naar uw bank met een spoedoverboeking, of u kunt het geld contant ontvangen.

 

Geen BKR-registratie

Wij begrijpen dat u soms snel geld nodig heeft om uit de problemen te komen. Daarom kijken we niet of u in het BKR-register vermeld staat. Ook krijgt u van ons geen registratie. Bij ons kijken we enkel of u iets bezit met een waarde van meer dan € 1000,- en daarmee is het mogelijk om bij ons te lenen. U verkoopt uw spullen niet, u stalt het enkel bij ons. Bij Vandaagverpanden.nl kunt u gratis geld lenen, u vergoedt ons enkel de stallings- en administratiekosten. Wij maken met u heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Nadat u aan alle afspraken heeft voldaan, dan kunt u uw spullen weer meekrijgen.

 

Waar kunt u verpanden in Friesland?

U kunt bij ons terecht in diverse steden door het land en het is dus ook mogelijk om uw goederen te verpanden in Friesland. U kunt ons bijvoorbeeld vinden in Leeuwarden. Wanneer u iets wilt verpanden, dan vragen we u om gebruik te maken van onze online tool om een aanvraag in te dienen. Uw aanvraag komt dan bij een van onze lokale pandjeshuizen terecht. Wij hebben diverse pandjeshuizen bij u in de buurt. Bent u woonachtig en/of werkzaam in Friesland, dan verwelkomen we u graag in één van de vestigingen voor verpanden in Friesland.

geld lenen mobiel verpanden in Friesland