Verpanden in België

Verpanden in België

U kunt bij ons ook verpanden in België, wij zijn namelijk een online pandjeshuis. Daardoor kunt u bijna alles online regelen. U kunt uw aanvraag starten met onze tool. Hiervoor hoeft u alleen een aantal simpele vragen te beantwoorden. U geeft bijvoorbeeld aan hoeveel u wilt lenen, voor hoelang en wat u wilt verpanden. U kunt al binnen enkele minuten klaar zijn met uw aanvraag voor verpanden in België. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken dat u meteen vastzit aan een overeenkomst. Deze stellen we pas op nadat u een handtekening heeft gezet. Na uw aanvraag nemen wij binnen een dag contact met u op om u de beste prijs te kunnen mededelen en uw vragen te beantwoorden.

Pandhuizen vlak over de grens

U hoeft pas een van onze pandhuizen te bezoeken wanneer u overgaat tot verpanden. Wij hebben diverse pandhuizen dichtbij de grens. U kunt ons bijvoorbeeld vinden in Breda, Eindhoven en Sittard. Wanneer u een van uw eigendommen overdraagt, dan kunt u kiezen tussen contant geld of een overboeking. Wij maken verpanden in België ook niet onnodig lastig. Wij bewaren wat u gaat verpanden in een van onze pandhuizen en hier haalt u het na de overeenkomst ook weer op. Onze pandhuizen hebben de gehele dag beveiliging. Uw spullen zijn dus altijd veilig.

Neem contact met ons op

Wij van VandaagVerpanden weten dat verpanden een lastige stap kan zijn. Het is niet altijd fijn om uw spullen te verpanden, maar wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken.Wij maken met elkaar duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent.  Wij werken zonder de Nederlandse BKR-registratie. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over verpanden in België. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en wij denken graag met u mee.

Verpanden in België