Wij verpanden echt alles

MEEST GESTELDE VRAGEN

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat is verpanden?

Bij een verpanding levert u uw item tijdelijk bij ons in (vuistpand) en u wordt het item door ons bewaard. U ontvangt daarvoor een, van te voren afgesproken, geldbedrag. De verpanding wordt vastgelegd in een pandbeleningsovereenkomst met een vastgestelde duur van 2 maanden (langere periode mogelijk via Sale & leaseback). Tijdens de looptijd kunt u uw goed(eren) bij ons ophalen tegen terugbetaling van de geleende geldsom + de pandbeleningsvergoeding. Deze vergoeding bedraagt 4,5% per maand. Indien u uw goed(eren) niet op de afgesproken datum ophaalt vervalt uw recht terugkoop. 

Wat is Sale & Leaseback?

Bij een Sale en Leaseback overeenkomst verkoopt u uw eigendom aan VandaagVerpanden en huurt het weer van ons terug. Het terughuren gebeurt op basis van “netto operational lease”. 

Kan ik met mijn auto blijven rijden?

Wat is verpanden

Wat als ik niet op tijd betalen kan?

Wat als ik niet op tijd betalen kan?

Wat als mijn onderpand minder waard is dan €1.000?

Wat is verpanden

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Wat is verpanden

Wat kost het?

Wat kost het?

Moet ik bij jullie langskomen?

Wat is verpanden

Wat kan ik verpanden?

Wat is verpanden

Moet ik mijzelf legitimeren?

Moet ik mijzelf legitimeren?

Kan ik een ring verpanden?

Wat is verpanden

Kan ik een B-merk horloge verpanden?

Wat is verpanden

Kan mijn boot blijven liggen op de ligplaats?

Wat is verpanden

Wat is belenen?

Wat is verpanden

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten