Vandaag nog geld
op je rekening?

Uw motor tijdelijk verpanden in Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en wilt u uw motor verpanden? Dan kunt u direct terecht bij Vandaagverpanden.nl. Uw motor verpanden is de ideale oplossing wanneer u snel geld wilt lenen zonder BKR-check en zonder loonstrook. U kunt u bij VandaagVerpanden.nl binnen één dag over een geldbedrag beschikken door uw motor te verpanden. Deze methode is betrouwbaar en transparant. Al sinds 1998 zijn wij actief en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland.

Online aanvragen

Binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag.

Ontvang direct geld

 U ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Tijdelijk gestald

Uw motor wordt veilig voor u gestald tijdens de looptijd.

Goed geregeld

Aan het eind van de looptijd haalt u de motor weer op.

Uw motor verpanden?

Homepage Kenteken invoeren

  • Hidden

Ontvang vrijblijvend een voorstel

U kunt alle merken motoren verpanden

Binnen een dag antwoord

Woont u in Leeuwarden en heeft u dringend geld nodig? Vaak heeft u geen tijd om weken of zelfs maanden te wachten. Uw motor verpanden is een oplossing die voor iedereen mogelijk is door zijn laagdrempeligheid. Doordat uw motor als onderpand dient, hoeven wij geen BKR-check te doen.

 

Geen BKR toetsing

Zelfs met een negatieve BKR notering is het dus mogelijk om geld te lenen op basis van uw onderpand. Het werkt heel eenvoudig; Het te lenen bedrag kan niet hoger zijn dan de geschatte waarde van uw motor. Zolang het geleende bedrag niet hoger is dan de waarde van de motor, is er geen limiet op het te lenen bedrag.
Naast uw motor verpanden, kunt u ook andere objecten verpanden. U kunt ervoor kiezen elk vaar- of voertuig te verpanden. Maar ook andere objecten, zoals kunst, hoogwaardige elektronica, sieraden, luxe artikelen of vastgoed. U leende nog nooit zo gemakkelijk geld, zelfs zonder inkomen en zoals eerder gezegd komt er bij VandaagVerpanden.nl geen BKR toetsing.

 

 

Uw motor veilig stallen

Het voordeel van uw motor verpanden is dat de meeste motoren enkel in de zomermaanden gebruikt worden. In de overige maanden wilt u deze bij voorkeur in een overdekte stalling hebben staan. Uw motor verpanden is een praktische oplossing, zo beschikt u wanneer u de motor niet gebruikt over de waarde van de motor terwijl deze droog en veilig in de stalling staat.

Supersnel geregeld

Het doen van de aanvraag voor de verpanding van uw motor is eenvoudig en neemt slechts één minuut in beslag. Het bedrag dat u wilt lenen vult u in bij uw aanvraag. U geeft aan welk merk en type motor u heeft en hoe lang u de motor wilt verpanden. Met flexibele looptijden en de mogelijkheid om ieder merk en type motor te verpanden is dit voor vrijwel iedereen de ideale oplossing. U kunt vervolgens rekenen op een snel voorstel en hoort binnen 24 uur van ons.

 

Direct over het geld beschikken

Wanneer u ons voorstel goedkeurt, kunt u tijdens openingstijden bij ons langskomen. U ontvangt direct uw geld en gedurende de looptijd staat uw motor veilig en droog geparkeerd in onze stalling.

 

Voordelen

Bij VandaagVerpanden.nl profiteert u van flexibele looptijden, de eventuele mogelijkheid tot verlengen, binnen één dag over geld beschikken en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van de motor. Sinds ons ontstaan in 1998 is maar liefst 96% van onze klanten zó tevreden over onze service dat ze ons graag aanbevelen. Niet voor niets zijn wij inmiddels marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet met uw gegevens omgaan. U kunt dus met een gerust hart uw motor bij ons verpanden en bij ons stallen! Doe nu de aanvraag of contacteer ons voor vragen over uw motor verpanden

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Geweldig concept, kon hier meteen terecht met mijn Harley om als onderpand in te brengen. Winter komt eraan dus 2 vliegen in een klap. De motor wordt netjes door hun gestald. Ik ben tevreden.

Dordrecht

Hier kun je met een gerust hart je bike achterlaten. Na 2 maanden weer opgehaald, keurig afgerond.

Zandvoort

Echt handig als je niet terecht kunt bij een bank, zoals ik. Helemaal geen loonstrokkjes of zoiets inleveren. Alleen mijn motor bij hun gestald als onderpand om geld te kunnen lenen.

Schilde, België

Absoluut 5 sterren! Prima ervaring met de mensen van Vandaagverpanden. Ik werd gek van de afwijzingen voor een lening maar kon direct bij hen terecht voor geld dat ik met spoed nodig had.

Apeldoorn

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten