Snel geld nodig?

Wanneer u snel geld nodig hebt, dan is er eigenlijk maar één goede oplossing. Wij van Vandaagverpanden.nl helpen u graag in geval van nood. Elders een lening aanvragen kost vaak veel tijd en energie. Daarnaast zal er een toetsing plaatsvinden bij BKR. Mocht u hier bekend zijn, dan kan de instantie besluiten om niet tot een lening over te gaan. Het verkopen van uw eigendom is ook een mogelijkheid, maar doorgaans niet wanneer u direct geld nodig hebt. Daarnaast betekent verkoop dat u echt afstand doet van uw eigendom. Voor wie snel extra geld nodig heeft en niet zit te wachten op toetsingen of het verliezen van uw eigendom, kan altijd terecht bij Vandaagverpanden.nl.

Vul ons online aanvraagformulier in

Bij ons kunt u, wanneer u snel geld nodig hebt, uw eigendom verpanden. Dat houdt in dat u uw bezit aan ons overdraagt en wij daarvoor in ruil u voorzien van geld dat overeenkomt van de waarde. De waarde toetsen wij altijd middels de algemeen geldende koerslijsten. Dankzij ons online aanvraagformulier is het aanvragen in nog geen minuut gebeurd. Na ontvangst nemen we meteen contact met u op. Wanneer u dus direct geld nodig hebt, kunt u dus het beste gelijk het aanvraagformulier invullen. Uiteindelijk bent u degene die bepaalt of u akkoord gaat met de verpanding. De aanvraag is dus een vrijblijvende aanvraag, wat de drempel zo laag mogelijk houdt wanneer u snel geld nodig hebt.

Kies voor een spoedoverboeking of contante betaling

Wanneer we een overeenkomst met u hebben bereikt, en u hebt snel extra geld nodig, kunt u ook vandaag nog over het geld beschikken. Desgewenst is ook een spoedoverboeking mogelijk, zodat u gelijk middels internetbankieren uw rekening(en) kunt betalen. Dat is een uitkomst wanneer u direct geld nodig hebt. Ook een contante uitbetaling behoort tot de opties. Bent u ook iemand die snel geld nodig hebt? Neem dan eens contact met ons op of vul gelijk het aanvraagformulier in.