Sloep verpanden

Contant geld nodig? Denk eens aan uw sloep verpanden.

Tijdelijk in geld problemen? Bij vandaag verpanden kunt u zelfs uw sloep verpanden. Wij van vandaag verpanden begrijpen dat verkopen vaak niet de beste oplossing is. Meestal brengen waardevolle bezittingen ook veel herinneringen met zich mee. Deze wilt u natuurlijk niet zomaar verkopen omdat u even in een benauwde situatie zit. Uw sloep verpanden is hierin dan de ideale oplossing.

Vrijblijvend geld aanvragen

Wij snappen dat uw sloep verpanden een grote stap is en dat u vooraf graag weet waar u aan begint. Op onze website geven we duidelijk onze werkwijze aan en indien u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt vrijblijvend het aanvraagformulier op onze site invullen. U geeft simpelweg aan wat u wilt verpanden, voor hoelang en hoeveel geld u nodig heeft. Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen we nog dezelfde dag contact met u op. Nadat we samen een akkoord hebben bereikt kunt u uw sloep verpanden. Het is ook mogelijk om andere bezitting te verpanden, zolang het maar een waarde heeft van meer dan 1000 euro. Wij beloven dat we goed voor al uw spullen zullen zorgen en dat wanneer u weer geld heeft uw spullen terug kunt krijgen.

Voordelen van uw sloep verpanden

Wanneer we samen tot een akkoord zijn gekomen, dan heeft u het geld met een spoed overboeking binnen een dag al op uw rekening. Het is ook mogelijk om het geld contant te ontvangen. Met dit geld kunt u uw rekeningen betalen en bent u weer snel uit de problemen. Ook hoeft u tijdelijk geen verzekeringen en belastingen te betalen, dit scheelt u veel extra kosten.

Bij ons geen BKR-registratie.

Tegenwoordig krijgt u bijna bij elke lening een BKR-registratie. Dit kan nadelig zijn voor het afsluiten van een hypotheek of mobiel abonnement. Bij Vandaag Verpanden doen wij niet moeilijk of u nou een BKR-registratie hebt of niet. Wanneer u een goed onderpand heeft kunt u bij ons al geld lenen. Dit houdt ook in dat u bij ons ook geen BKR-registratie krijgt. Hierdoor zijn wij de ideale oplossing voor u!

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs bij ons bezoekadres en krijg persoonlijk advies van een van onze adviseurs.

boot sloep verpanden