Online verpanden

Wat is online verpanden?

Heeft u geld nodig om bijvoorbeeld uw rekeningen te betalen, maar heeft u dit niet tot uw beschikking? Dan is online verpanden misschien wel de beste oplossing voor u. Bij verpanden verkoopt u namelijk uw spullen niet, maar draagt u uw spullen tijdelijk aan ons over voor geld. Het is al mogelijk om uw spullen te verpanden voor een week, maar langer is ook geen probleem. Het is beslist mogelijk om uw spullen terug te krijgen wanneer u weer geld tot uw beschikking heeft.

Spullen met een waarde vanaf 1000 euro of meer kunt u bij ons online verpanden. Om gelijk van start te gaan is het invullen van onze online vragenlijst een goed idee. Wij nemen hierna binnen 24 uur contact met u op om u onze beste prijs te kunnen mededelen. U hoeft pas ons pandjeshuis te bezoeken wanneer we een akkoord hebben bereikt. Ons pandjeshuis zit centraal in Nederland, u hoeft dus nooit ver te rijden om bij ons langs te kunnen komen.

 

Waarom pandhuizen?

Pandhuizen bestaan om u met uw geldproblemen te kunnen helpen. In al onze pandhuizen werken specialisten die u graag van dienst zijn. Ook wanneer u via onze site begint met online verpanden, dan komt uw aanvraag altijd bij een specialist terecht. In deze pandhuizen worden uw spullen zeer zorgvuldig en veilig opgeslagen. Uiteraard wordt er ook een overeenkomst opgesteld, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Beschikt u weer over geld om uw eigendom terug te kopen? Dan geven we het graag weer aan u mee.

 

Uw spullen laten taxeren

Online verpanden van uw spullen hoeft niet altijd de eerste stap te zijn. U kunt ons ook bezoeken op een van onze taxatiedagen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en u bent niet verplicht om uw spullen te verpanden. Wilt u wel direct uw spullen verpanden, dan is dit natuurlijk geen probleem. Wel vragen we van u om u te kunnen identificeren wanneer u overgaat tot verpanden. Neem dus uw ID-kaart of paspoort mee wanneer u een onze taxatiedagen bezoekt.  U kunt uw spullen bij ons laten taxeren op dinsdagen van 9:00 tot 15:00 uur en zaterdagen van 10:00 tot 15:00 uur.

geld lenen online verpanden