Online pandjeshuis

Een online pandjeshuis waar u altijd terecht kunt

Vandaagverpanden.nl is een online pandjeshuis waar u snel en eenvoudig kunt verpanden. U hoeft dus niet op een zoek naar bijvoorbeeld een pandjeshuis in Amsterdam of een pandjeshuis in Utrecht. Het merendeel kunt u namelijk gewoon vanuit uw eigen huis regelen. Het enige moment waarop u de deur uit hoeft, is om de daadwerkelijke overdracht te regelen. In ons online pandjeshuis vindt u een online aanvraagformulier. Het invullen vraagt slechts een minuut van uw tijd. Het aanvraagformulier is nog geen definitieve overeenkomst. Gebruik het formulier dus gerust om te ontdekken wat u voor uw bezitting(en) kunt krijgen. Binnen 24 uur neemt een medewerker van ons online pandjeshuis contact met u op.

Zorgvuldige en correcte afhandeling

We beseffen ons goed dat u niet voor uw plezier contact opneemt met een online pandjeshuis. Er komt vaak nogal wat emotie bij om de hoek kijken. Het afstaan van uw kostbare bezit, dat is gewoon geen pretje. Het is in ieder geval een fijne wetenschap dat u uw bezit niet kwijt bent én u weer in staat bent om rekeningen te betalen. U kunt het gedurende de overeenkomst altijd weer op komen halen wanneer het geld er voor beschikbaar is. Met uw bezit gaan we zeer zorgvuldig om. Ook is het bij ons in veilige handen, aangezien wij een pand hebben dat voorzien is van 24 uur bewaking.

Vrijgesteld van verplichtingen

Een voorwaarde van ons online pandjeshuis is dat uw onderpand tenminste 1000 euro waard is. Het kan bijvoorbeeld gaan om een auto verpanden, motor, speedboot of om sieraden. Omdat er aan voer- en vaartuigen doorgaans verplichtingen kleven, zoals belastingen en verzekeringen, is het goed om te weten dat u van ons een RDW vrijwaring krijgt. Uiteraard is dat alleen gedurende de tijd dat u uw bezit bij ons in onderpand heeft. U bent dus voor de afgesproken termijn geheel vrij van alle verplichtingen. Zodra u weer over geld beschikt om uw bezit terug te kopen, krijgt u uw bezit weer terug in dezelfde staat zoals het achtergelaten is bij ons.