Louis Vuitton tas verpanden

Louis Vuitton tas verpanden

De tassen van het merk Louis Vuitton zijn over de hele wereld bekend en veel vrouwen zouden dan ook graag ooit zo’n tas willen bezitten. Heeft u dringend geld nodig? Als u een Louis Vuitton in uw bezit heeft, dan zou het jammer zijn om de tas te verkopen. Wat u wellicht beter kunt doen is uw Louis Vuitton tas verpanden. Veel mensen die geldproblemen hebben denken niet aan verpanden, terwijl dit voor velen een uitstekende oplossing betekent. Vaak zijn geldproblemen tijdelijk en wanneer u iets verkoopt, dan krijgt u het niet meer terug. Waarom zou u niet uw Louis Vuitton tas verpanden? Dan krijgt u deze namelijk gewoon weer terug zodra aan de voorwaarden is voldaan.

Lenen zonder BKR-notering

Wist u dat wanneer u bij een bank geld leent u een BKR-notering krijgt? Dit krijgt u ook wanneer u rood mag staan bij uw bank. Een notering kan veel nadelen voor u hebben, zaken waaraan u misschien nooit gedacht heeft. Zo kan een bank ervoor kiezen om u op basis hiervan geen lening te geven, wat een groot nadeel betekent in het geval van het afsluiten van een hypotheek of abonnement voor uw mobiele telefoon. Wanneer u bij ons geld leent, dan krijgt u geen BKR-notering. Overigens kunt bij ons ook lenen wanneer u al een notering heeft. U leent bij ons geld met een onderpand en zonder BKR-registratie. U kunt dus uw Louis Vuitton tas verpanden om geld te lenen.

Neem contact met ons op

Op onze website kunt u meer informatie vinden over verpanden en hoe wij te werk gaan. Wij geven aan wat u kunt verpanden en wat een pandhuis is.  Als u nog vragen heeft dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wilt u uw Louis Vuitton tas verpanden, dan kunt u ook vrijblijvend onze vragenlijst invullen. Wij bellen u dan binnen een dag terug.

Louis Vuitton tas verpanden