Wij verpanden echt alles

Krediet aanvragen met bijstandsuitkering

Geld lenen met een bijstandsuitkering is niet zomaar even gedaan wanneer u geen geld wilt lenen bij het UWV. Wanneer u een lening wilt aanvragen met een bijstandsuitkering wordt er naar allerlei zaken gevraagd, zoals een loonstrook of ander bewijs van inkomen of uw BKR. Als u toch snel geld wilt lenen met een bijstandsuitkering kan dat zonder gedoe gebeuren bij VandaagVerpanden.nl.

U kunt bij ons een lening aanvragen met een bijstandsuitkering door uw auto, sieraden of elektronica te verpanden. Op deze wijze ontloopt u het gedoe dat geld lenen bij het UWV of geld lenen bij een bank met zich meedraagt. U kunt bij ons uw voertuig, luxe artikelen of kunst verpanden en zo uzelf het eindeloze versturen van formulieren en de lange wachttijden besparen die ongetwijfeld deel zijn van het lenen van geld bij het UWV met een bijstandsuitkering. Wanneer u ervoor kiest om uw spullen te verpanden blijft u gedurende de looptijd de eigenaar van uw onderpand, in tegenstelling tot het verkopen van uw spullen.

Online aanvragen

Vul het gewenste bedrag en looptijd in u ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Direct geld ontvangen

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Auto blijven rijden

U kunt gewoon met de auto blijven rijden.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Kenteken Caravan

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Krediet aanvragen met bijstandsuitkering

In uw eigen auto blijven rijden

Wanneer u ervoor kiest uw voertuig te verpanden heeft u zelfs de mogelijkheid om snel over het geld te beschikken en toch weer weg te rijden in uw eigen auto. Wij zijn om deze werkwijze uniek in Nederland. U kunt bij VandaagVerpanden.nl een lening aanvragen met een bijstandsuitkering, een lening aanvragen met een Wajong uitkering, een lening aanvragen met een WIA uitkering, een lening aanvragen met een WW uitkering of een lening aanvragen met een ziektewetuitkering.

U kunt bij ons zelfs geld lenen met een negatieve BKR registratie en een uitkering. U hoeft slechts een aanvraag in te vullen op onze website. Dit duurt niet langer dan een minuut. U ontvangt van ons binnen maximaal 24 uur ons voorstel. Wanneer u ervoor heeft gekozen om ons voorstel te accepteren kunt u op afspraak bij ons langskomen. Tijdens deze afspraak controleren onze ervaren medewerkers uw onderpand en nemen het in ontvangst. U kunt direct over het geld beschikken. Mocht u geld willen lenen met een bijstandsuitkering en toch blijven rijden in uw eigen auto, dan kiest u tijdens de aanvraag op onze website voor ‘blijven rijden’. Op deze wijze kunt u snel over het geld beschikken en gewoon in uw eigen auto blijven rijden.

Snel geld lenen zonder gedoe

Wilt u snel online geld lenen zonder gedoe? U kunt bij VandaagVerpanden.nl terecht. U kunt bij ons uw auto, sieraden, goud, elektronica of zelfs boot verpanden en direct over het geld beschikken. Geld lenen met een uitkering gaat op deze wijze veel sneller en gemakkelijker dan geld lenen bij een bank. U zal bij ons geen BKR toetsing tegemoet komen en kunt dus ook gerust geld bij ons lenen met een bijstandsuitkering. Het bedrag dat u bij ons kunt lenen heeft geen limiet.

Het onderpand dient enkel een minimale waarde van 1000 euro te bedragen en het te lenen bedrag dient niet hoger te zijn dan de waarde van uw onderpand. U kunt bij ons auto’s, campers, boten, motorfietsen, sieraden, kunst, luxe artikelen, partijgoederen, goud, onroerend goed of elektronica verpanden en snel over het geld beschikken. Verpanden is een eenvoudig proces. U meldt tijdens uw aanvraag hoeveel geld u wilt lenen en hoe lang u het onderpand verpanden wilt. U kunt nadat uw onderpand is gecontroleerd en in ontvangst is genomen direct over het geld beschikken.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Ik had met spoed €16.000 nodig. Kon diezelfde dag al terecht met mijn auto en kon zelfs blijven rijden.

Rotterdam

 

Ik wist niet dat dit bestond. De oplossing wanneer je geld wilt lenen zonder gedoe. Na inlevering van mijn mijn auto kreeg ik direct het geld mee. 

Rijnsweerd

 

Heel handig wanneer je als zzp’r geen geld krijgt van de bank. Auto als onderpand voor 4 maanden. Er mee blijven rijden was geen probleem. En dezelfde dag het geld op mijn rekening.

Lelystad

 

Omdat wij onze auto niet wilden verkopen hebben wij gekozen voor deze oplossing. Onze auto werd veilig en overdekt gestald. Na 2 maanden weer opgehaald. Alles discreet en veilig afgehandeld.

Apeldoorn

 

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten