Vandaag nog geld
op je rekening?

Hoe kunt u snel geld lenen voor een maand in Haarlem?

Hoe kunt u geld lenen voor een maand?

Soms heeft u geld nodig op het moment dat u geen cent meer op uw rekening heeft staan. Dat kan heel vervelend zijn, maar gelukkig is het geen reden om uw uitgaven te moeten uitstellen. U kunt namelijk altijd bij ons een aanvraag indienen. Wij kunnen u geld lenen voor een maand of langer, het is maar net hoe lang en hoeveel geld u nodig heeft. Onze manier van werken is heel eenvoudig waardoor u veel sneller geld kunt krijgen dan bij een bank. Wij werken namelijk op basis van verpanding, wat betekent dat u een waardevol object bij ons aandraagt en in ruil daarvoor verstrekken wij u geld.

Als u voor een maand geld wilt lenen, hoeveel kunt u dan lenen?

Als u bij ons geld wilt lenen voor een maand, dan kunt u zoveel lenen als dat u maar wilt en wat uw object toelaat. U kunt al bij ons terecht met een onderpand van minimaal duizend euro. Uiteraard geldt hoe meer u wilt lenen, hoe meer uw onderpand ook waard moet zijn. Om de waarde van uw onderpand te bepalen, hanteren onze specialisten actuele koerslijsten. Zo weet u zeker dat u altijd de maximale waarde krijgt uitgekeerd.

 

Bepaal zelf het bedrag dat u nodig heeft

1.000 euro lenen zonder BKR toetsing, 3.000 euro lenen zonder BKR toetsing of zelfs 5.000 euro of meer lenen zonder BKR toetsing. Het bedrag dat u kunt lenen is afhankelijk van de waarde van uw (bedrijfs)auto, camper, caravan, boot, sieraden of andere waardevolle spullen. U kunt direct beschikken over geld door tijdelijk een onderpand bij ons in te leveren. Het concept van verpanden is kinderlijk eenvoudig. U geeft zelf aan hoeveel geld u nodig heeft en hoe lang u het onderpand wilt verpanden.

 

Een aanvraag doen om Geld te lenen

Op de website van VandaagVerpanden.nl duurt uw aanvraag hooguit een minuut. Vul online in het gewenste bedrag en de details van uw onderpand zo volledig mogelijk in. U ontvangt binnen 24 uur een voorstel. Zodra u dit voorstel accepteert, kunt u gedurende onze openingstijden op afspraak bij ons langskomen. Onze medewerkers controleren uw onderpand en nemen het in ontvangst. U ontvangt direct het geld. Indien u kiest voor de optie “blijven rijden”, dan kunt u het voertuig weer meenemen. Op deze manier kunt u als particulier en/of bedrijf snel geld lenen, zelfs met een negatieve BKR registratie.

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook

De aanvraag op onze website is vrijblijvend en gemakkelijk. Snel geld lenen zonder BKR toetsing is een kwestie van thuis in Haarlem het online formulier invullen.
U ontvangt een voorstel en u beslist vervolgens zelf of u akkoord wilt gaan. U kunt bij ons terecht voor het verpanden van voertuigen, vaartuigen, kunst, exclusieve sieraden, elektronica, vastgoed, partijgoederen of luxe-artikelen.

Wij doen geen BKR toetsing als u een aanvraag voor een verpanding doet, de waarde van uw onderpand is bepalend voor het bedrag dat u kunt ontvangen. Alle aanvraag stappen zijn zo opgezet dat het gehele proces van een verpanding al binnen een werkdag afgerond kan zijn. U kunt thuis in Haarlem vrijblijvend de online vragenlijst invullen en aangeven hoeveel geld u wilt lenen en voor hoelang u wenst te verpanden. Na akkoord kunt u, op afspraak, bij ons langs komen met uw auto en ontvangt u direct het geld op u rekening.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten