Gokschulden

Schulden door gokken?

Wanneer er een gokverslaving is opgebouwd, kampt men vaak met gokschulden. Door het opbouwen van schulden door gokken kan het zo zijn dat rekeningen niet meer betaald kunnen worden. In dat geval bieden wij hulp. Bij Vandaagverpanden.nl kan iedereen terecht voor het verpanden van bezittingen, of u nu gokschulden hebt of op een andere wijze schulden hebt gemaakt. Voor ons is de oorzaak van uw schuld van geen enkel belang. We behandelen elke klant hetzelfde. We beoordelen u ook niet op het wel of niet hebben van een BKR-registratie. Het hebben van gokschulden maakt dus ook de kans op het afsluiten van een lening beslist niet kleiner.

De enige voorwaarde voor verpanding

Wanneer u te maken hebt met schulden door gokken, bent u bij ons aan het juiste adres. De enige voorwaarde is dat u een eigendom hebt dat 1000 euro of meer waard is. Het maakt niet uit wat het betreft. Het kan zoal gaan om een auto, brommer, fiets, sieraden of goud. We beschikken over opslagruimte om uw grotere eigendommen veilig te stallen. Via onze site kunt u een aanvraag doen. Dat is vrijblijvend totdat de overeenkomst is getekend.

U kunt al dezelfde dag over het geld beschikken

Op onze site vindt u een online aanvraagformulier. Het bestaat slechts uit een paar eenvoudig te beantwoorden vragen. We vragen onder andere naar hetgeen u wilt verpanden en hoe lang u het verpanden wilt. Na het verzenden van de aanvraag ontvangt u binnen 24 uur bericht. Dat houdt tegelijkertijd in dat u ook binnen 24 uur over het bedrag kunt beschikken, via spoedoverboeking of middels contante uitbetaling. Hebt u te maken met schulden door gokken en wenst u graag meer informatie te ontvangen over verpanden? Raadpleeg dan één van onze medewerkers door contact met ons op te nemen.