Geld lenen van particulier

Wanneer men geld nodig heeft, zijn er enkele oplossingen waar u onmiddellijk aan zult denken. Geld lenen van particulier is zo’n voorbeeld. Hierbij valt te denken aan het lenen van een familielid of vriend. Geld lenen van particulier heeft alleen als nadeel dat er maar al te vaak geen overeenkomst getekend wordt. Zoiets wordt ter goeder trouw afgesproken, al dan niet onder bepaalde voorwaarden. Wanneer het om een groot bedrag gaat, kan het vrij riskant zijn om geld lenen van particulier te overwegen. Het is in alle gevallen niet prettig om schulden te hebben bij iemand waar u een goede band mee hebt. Beter is het om, wanneer u geld nodig heeft, te zoeken naar een andere oplossing. Vandaagverpanden.nl is een goed voorbeeld van zo’n oplossing.

Geld lenen van particulier

Geld lenen van

Geld lenen van particulier, u bepaalt de looptijd

Verpanding houdt in dat u spullen bij ons in onderpand brengt. In ruil daarvoor krijgt u een bedrag, welke afhankelijk is van de waarde van de spullen. De waarde bepalen we aan de hand van gerenommeerde koerslijsten. Zo krijgt u dus altijd het bedrag waar u recht op hebt. Een belangrijke voorwaarde is dat de waarde van uw eigendom tenminste 1000 euro dient te zijn. Is dit het geval? Dan kunt u zelf de looptijd bepalen, variërend vanaf 1 week tot meer dan 6 maanden. Ook kunt u al binnen 24 uur over het afgesproken bedrag beschikken.

Geld lenen is voor iedereen mogelijk

Nadat u akkoord bent met het door ons aangeboden bedrag is het tijd om de overeenkomst te tekenen. In heldere taal leggen we u graag uit wat de overeenkomst inhoudt. Overigens krijgt u nooit te maken met een BKR-registratie. Ook controleren we in geen enkele situatie of u mogelijk al een BKR-registratie hebt. Dit is voor ons namelijk niet van belang. Geld lenen bij Vandaagverpanden.nl is dus heel gemakkelijk en voor iedereen mogelijk. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

vandaagverpanden.nl