Wij verpanden echt alles

Geld lenen met een uitkering

Geld lenen met een uitkering

Wilt u snel geld lenen met een uitkering, maar wilt u geen geld lenen bij het UWV? Geld lenen met een uitkering en zonder BKR toetsing is niet makkelijk. Bij het UWV geld lenen voor mensen met een uitkering of geld lenen met een uitkering bij de bank is een heel gedoe. Zo wordt er altijd gevraagd om een loonstrook of ander bewijs van inkomen en natuurlijk de BKR toetsing. U kunt makkelijk, snel en zonder gedoe een lening aanvragen met een uitkering bij VandaagVerpanden.nl.

Een lening aanvragen met een bijstandsuitkering is mogelijk door uw goud, elektronica, auto of sieraden te verpanden. Op deze wijze hoeft u niet al die eindeloze formulieren te sturen en met die lange wachttijden te zitten die er ongetwijfeld bij komen kijken wanneer u geld wilt lenen met een BKR notering en een uitkering. In tegenstelling tot het verkopen van uw spullen blijft u met verpanden tijdens de looptijd gewoon nog de eigenaar van uw onderpand.

 

Blijf in uw eigen auto rijden

Wanneer u ervoor kiest om uw voertuig te verpanden, dan kunt u zelfs snel over het geld beschikken en toch weer in uw eigen (bedrijfs)auto wegrijden. Deze werkwijze maakt ons uniek in Nederland. U kunt bij VandaagVerpanden geld lenen met een bijstandsuitkering, geld lenen met een Wajong uitkering, geld lenen met een WIA uitkering én geld lenen met een ziektewetuitkering. U kunt bij ons zelfs geld lenen met een negatieve BKR registratie. U hoeft enkel de aanvraag in te vullen op onze website. Dit is binnen slechts één minuut al gedaan.

U vult in welk bedrag u wilt lenen en u vult de details van uw onderpand zo volledig mogelijk in. Binnen maximaal 24 uur ontvangt u ons voorstel. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel kunt u bij ons langskomen op afspraak. Onze ervaren medewerkers controleren uw onderpand en nemen het in ontvangst. U kunt direct over het geld beschikken. Wanneer u geld wilt lenen met een uitkering en toch in uw eigen auto wilt blijven rijden kunt u tijdens uw aanvraag voor de optie ‘blijven rijden’ kiezen. Zo kunt u snel over het geld beschikken en toch in uw eigen auto blijven rijden.

 

.

Geld lenen met een uitkering en BKR registratie

Hoeveel geld u ook wilt lenen en in welke financiële situatie u zich ook bevindt, door te verpanden bij VandaagVerpanden.nl kunt u direct over het geld beschikken. Dit is de snelste en makkelijkste manier van geld lenen met een uitkering. Uw BKR zal bij ons niet worden getoetst en u hoeft geen loonstroken in te leveren.

Het bedrag dat u bij ons kunt lenen heeft geen limiet. U kunt bij ons terecht met ieder onderpand met een minimale waarde van 1000 euro. Het te lenen bedrag dient niet hoger te zijn dan de waarde van uw onderpand. Tijdens uw aanvraag geeft u aan hoeveel geld u wilt lenen en hoe lang u het onderpand wilt verpanden. Het verpanden is een heel eenvoudig proces.

 

Lening aanvragen met een bijstandsuitkering

Of u nu geld wilt lenen met een WIA uitkering of geld lenen met een Wajong uitkering, bij VandaagVerpanden.nl ligt uw oplossing. U doet uw aanvraag geheel vrijblijven binnen een minuut. Binnen 24 uur krijgt u van ons het voorstel. Na het accepteren van het voorstel komt u op afspraak bij ons langs. Op deze wijze krijgt u snel een lening met een uitkering, zonder BKR check of het inleveren van loonstroken.

Het was nooit eerder zo makkelijk om geld te lenen met een uitkering. Heeft u vragen of opmerkingen over het aanvragen van een lening met een uitkering? Neem contact op met VandaagVerpanden.nl via e-mail, telefoon of WhatsApp.

 

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten