Overwaarde
verzilveren

  • HOEVEEL GELD HEEFT U NODIG?

Geld lenen met uw huis als onderpand in Alphen Aan Den Rijn

Geld lenen met huis als onderpand  in Alphen Aan Den Rijn

De huizenprijzen in uw woonplaats Alphen Aan Den Rijn stijgen steeds verder en er lijkt maar geen einde aan te komen. Vast en zeker is de waarde van uw woning in Alphen Aan Den Rijn ook enorm in waarde gestegen na de aankoop?  Of u nu een appartement, rijtjeshuis of vrijstaande bezit, het is allemaal in waarde gestegen. Het kan ook zijn dat u inmiddels de hypotheek al behoorlijk hebt afgelost waardoor overwaarde is ontstaan.  Dan kan het opnemen van de overwaarde die in uw woning zit zeer aantrekkelijk zijn.

Om de overwaarde te kunnen benutten zou u dan eigenlijk moeten verhuizen naar een goedkopere woning of uw woning verkopen in Alphen Aan Den Rijn om elders te gaan huren. In de praktijk is dat vaak niet wenselijk of zelfs onmogelijk. In het geval u niet wilt/kunt verhuizen kunt u bij ons terecht voor een lening met uw woning als onderpand.

Vastgoed als onderpand in Alphen Aan Den Rijn

U kunt bij ons terecht met allerlei soorten vastgoed in Alphen Aan Den Rijn, woningen en bedrijfspanden zolang het over voldoende overwaarde beschikt om te kunnen benutten als onderpand voor de lening. Wij zijn niet afhankelijk zijn van derden en kunnen meestal al binnen enkele dagen overgaan tot uitbetaling van de overwaarde. Zolang uw woning zich in Alphen Aan Den Rijn bevindt kunt u bij ons terecht om de overwaarde te belenen.

Met wat voor soort vastgoed kunt u bij ons terecht?

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten