Een voertuig verpanden

Wilt u een Voertuig verpanden?

Wanneer u van plan bent om iets te gaan verpanden, dan is een voertuig verpanden soms een goed idee. Wanneer u een voertuig heeft met een waarde van meer dan 1000 euro, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. De meeste mensen denken aan een auto bij een voertuig verpanden, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld aanhangers, busjes, campers, caravans, motoren, scooters, tractors, vouwwagens en vrachtwagens te verpanden. Naast voertuigen zijn er nog vele andere artikelen die u bij ons kunt verpanden. U kunt bij ons geld lenen zonder BKR-registratie.

 

RDW vrijwaring

Het is misschien iets waar u nog niet aan gedacht heeft, maar het grote voordeel van een voertuig verpanden is dat u vaak een vrijwaring van de RDW krijgt. Met een vrijwaring bent u bijvoorbeeld vrijgesteld van het betalen van motorrijtuigenbelasting, verzekering en de APK van uw auto. Met een vrijwaring hoeft u de verschillende vaste kosten dus niet te betalen. Dit geeft u extra financiële ruimte om andere rekeningen te betalen. Het is mogelijk om uw voertuig vanaf een week te verpanden maar een langere periode, zoals meer dan 6 maanden, is ook mogelijk.

 

Wij kunnen helpen met uw schuldsanering

Heeft u een te grote schuld voor een langere tijd, dan kan het zijn dat u een schuldsanering moet aanvragen. Een vervelende situatie. Dan is het logisch dat u naar andere oplossingen zoekt om uw schulden te kunnen betalen. En daar helpen we u graag mee, zoals het doen van de aanvraag en het geven van advies. Bent u in een schuldsanering terechtgekomen, dan kan uw voertuig verpanden een goed idee zijn. Met het geld dat u voor uw verpande voertuig krijgt kunt u mogelijk uw schulden aflossen. Door de vrijstelling van de RDW krijgt u daarnaast extra financiële ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op.

geld lenen voertuig verpanden