Vandaag nog geld
op je rekening?

Een flits krediet aanvragen binnen één minuut

Een flits krediet aanvragen

Wilt u snel een flits krediet aanvragen? Wanneer u op zoek bent naar een flitslening aanvragen zonder bkr toetsing kan dit lastig zijn. Zeker met een laag inkomen of een negatieve BKR notering op uw naam. Toch heeft iedereen weleens snel geld nodig. Hoewel een flits lening aanvragen niet altijd een optie is, kunt u snel geld lenen door te verpanden bij VandaagVerpanden.nl. Een stuk gemakkelijker dan proberen een flitskrediet zonder BKR toetsing aan te vragen. V

Verpanden heeft voor u bovendien een groot voordeel ten opzichte van het verkopen van uw spullen; Het onderpand blijft gewoon van u.
U kunt bij ons allerlei soorten dingen verpanden, zoals vaar- en voertuigen, sieraden, kunst, onroerend goed, goud, antiek, muziekinstrumenten, elektronica, partijgoederen en luxe artikelen verpanden. Door te verpanden bespaart u zich het wachten op de BKR check, het versturen van loonstroken, de mogelijkheden van een doorlopend krediet berekenen, de hoge rente van een flits lening en nog veel meer gedoe. U hoeft slechts het online aanvraagformulier in te vullen. Dit duurt niet langer dan één minuut.

 

Een flitskrediet zonder al die documenten

Door uw auto, sieraden of antiek te verpanden kunt u snel en eenvoudig een bedrag lenen. In tegenstelling tot bij gebruikelijke flitskredieten, hoeft u geen loonstroken of andere documenten te kopiëren en op te sturen. Geld lenen door te verpanden is veel gemakkelijker dan een flitskrediet bij andere aanbieders. U hoeft enkel het aanvraagformulier in te vullen, waarin u aangeeft welk bedrag u wilt lenen, hoe lang u de looptijd wenst en een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van uw onderpand.

De aanvraag op onze website is binnen een minuut gedaan. U ontvangt vervolgens snel, maximaal binnen 24 uur, bericht van ons met het voorstel. Zodra u dit voorstel accepteert bent u op afspraak bij ons welkom om tijdens openingstijden het onderpand af te leveren. Onze ervaren medewerkers controleren en nemen het onderpand in ontvangst. U kunt direct over het geld beschikken.

Uw auto verpanden en toch blijven rijden

Wilt u een auto, camper of bedrijfsauto verpanden en toch blijven rijden in uw eigen auto? Kies dan tijdens uw aanvraag voor ‘blijven rijden’. U kunt dan nadat onze medewerkers uw onderpand hebben gecontroleerd snel over het geld beschikken en toch wegrijden in uw eigen auto of bedrijfsauto. Met deze werkwijze zijn wij uniek in Nederland.

Het aanvragen van een flits krediet door te verpanden was nooit eerder zo eenvoudig. U bepaalt zelf het bedrag dat u wilt lenen. Er is geen limiet aan het bedrag dat u kunt lenen, zolang dit niet hoger is dan de waarde van uw onderpand. U kunt dus snel geld lenen door te verpanden bij VandaagVerpanden.nl. Of u nu 1.000 euro wilt lenen of 10.000 euro wilt lenen.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten