Overwaarde
opnemen

  • HOEVEEL GELD HEEFT U NODIG?

De overwaarde opnemen van
uw huis in Haarlem

De overwaarde huis opnemen in Haarlem

De huizenprijzen in uw woonplaats Haarlem stijgen steeds verder en er lijkt maar geen einde aan te komen. Vast en zeker is de waarde van uw huis in Haarlem ook enorm in waarde gestegen na de aankoop?  Het kan ook zijn dat u inmiddels de hypotheek al behoorlijk hebt afgelost waardoor overwaarde is ontstaan.  Dan kan het opnemen van de overwaarde die in uw huis zit zeer aantrekkelijk zijn.

Om de overwaarde te kunnen opnemen zou u dan eigenlijk moeten verhuizen naar een goedkopere woning of uw huis verkopen in Haarlem om elders te gaan huren. In de praktijk is dat vaak niet wenselijk of zelfs onmogelijk. In het geval u niet wilt/kunt verhuizen kunt u met onze hulp de overwaarde die in uw huis zit opnemen.

Vastgoed in Haarlem

U kunt bij ons terecht met allerlei soorten vastgoed in Haarlem zolang het over voldoende overwaarde beschikt om op te kunnen nemen. Wij zijn niet afhankelijk zijn van derden kunnen wij vaak al binnen enkele dagen overgaan tot uitbetaling van de overwaarde. Zolang uw huis zich in Haarlem bevindt kunt u bij ons terecht om de overwaarde op te kunnen nemen.

Met wat voor soort vastgoed kunt u bij ons terecht?

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten