Chanel tas verpanden

Chanel tas verpanden

Wanneer u een Chanel tas verpanden wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Maar u kunt bij ons terecht voor meer dan een Chanel tas verpanden. Voertuigen, ontroerend goed, kunst en bedrijfsinventaris zijn een aantal voorbeelden van wat u bij ons kan verpanden. Er is echter nog veel meer mogelijk. Zolang het een waarde van meer dan 1000 euro heeft, komt het in aanmerking om te verpanden.

Beste pandhuis van 2016/2017

Wij van Vandaagverpanden zijn niet voor niets verkozen tot het beste pandhuis van 2016/2017. Wij proberen u altijd te helpen met uw geldproblemen, hebben een uitstekende service en de beste prijsgarantie.  Voor de waarde van uw spullen gebruiken wij gerenommeerde koerslijsten. Wilt u uw Chanel tas verpanden, dan weet u dat de waarde bepaald wordt met behulp van een betrouwbare koerslijst. En het bedrag dat u krijgt voor uw verpande product heeft u zeer snel tot uw beschikking. U kunt het bedrag contant ontvangen of via een spoed overboeking op uw rekening gestort krijgen. Doordat u het bedrag snel ontvangt, kunt u snel uw geldproblemen oplossen. Wanneer u onze online vragenlijst invult, dan nemen wij binnen een dag al contact met u op.

Duidelijke afspraken

Wanneer u uw Chanel tas verpanden wilt, dan werken we uiteraard volgens een overeenkomst. Deze overeenkomst lopen we stap voor stap met u door voordat u deze ondertekent. U betaalt bij ons ook geen rente, maar alleen de administratie- en opslagkosten van het verpande product. Hoelang u geld bij ons wilt lenen kiest u helemaal zelf. Wanneer er aan de gemaakte afspraken is voldaan, dan kunt u uw verpande product gewoon weer ophalen. Wij werken zonder BKR-registratie. Wanneer u krap bij kas zit, dan helpen we u graag. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers.

Chanel tas verpanden