Vandaag nog geld
op je rekening?

Wilt u uw camper verpanden in Spijkenisse?

Wilt u uw camper verpanden in Spijkenisse? U kunt uw camper bij ons verpanden en er dan zelfs ook nog mee blijven rijden en op vakantie gaan. Er is geen limiet aan de waarde van de camper gesteld. Tijdens de aanvraagprocedure wordt er geen BKR-toetsing gedaan. Zelfs met een negatieve BKR-notering kunt u bij ons terecht voor het verpanden van uw camper.

Online aanvragen

Binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag

Direct geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Camper blijven rijden

U kunt gewoon met de camper blijven rijden.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw camper verpanden in Spijkenisse?

Homepage Kenteken invoeren

  • Hidden

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Uw camper tijdelijk verpanden in Spijkenisse?

Uw camper verpanden in Spijkenisse

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij VandaagVerpanden.nl snel een geldbedrag lenen door tijdelijk uw camper te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft.

Uw camper is prachtig om mee op vakantie te gaan en een heerlijk vrij gevoel te hebben, maar soms zou u liever de waarde in geld gebruiken. Door uw camper te verpanden kan dit. Zeker wanneer u snel geld nodig heeft, kan dit door het verpanden van uw camper al binnen één dag geregeld zijn.

Het grote voordeel van verpanden ten opzichte van verkopen is dat u uw eigen camper gewoon houdt. Bovendien gebruikt u de camper een groot deel van de tijd niet. Buiten het seizoen kunt u de camper verpanden en stallen. U beschikt direct over het geld en tijdens de looptijd van de lening bewaren wij uw camper in een warme, droge, beveiligde en verzekerde ruimte. In de meeste gevallen is dit zelfs veiliger dan wanneer u uw camper zelf stalt.

 

Uw camper verpanden en blijven rijden

Geld lenen was nog nooit zo makkelijk. U heeft geen vast inkomen nodig en wij doen geen BKR check. Wilt u uw camper verpanden in Spijkenisse maar wilt u er wel mee op vakantie gaan? U kunt bij VandaagVerpanden.nl de camper verpanden en toch blijven rijden! Zo hoeft u de camper nog geen dag te missen. Deze service maakt ons uniek in Nederland. Wij zijn sinds 1998 actief en inmiddels uitgegroeid tot marktleider.

 

De aanvraag is zo gedaan

U kunt de vrijblijvende aanvraag thuis in Spijkenisse online invullen. U geeft aan wat het merk en type van uw camper is en hoe lang u uw camper wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type camper kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd. U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw auto te verpanden. Nadat onze medewerkers uw camper hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Kiest u ervoor om tijdens de looptijd van het verpanden in uw camper te blijven rijden? Dan kunt u daarna gewoon weer wegrijden in uw eigen camper. Wilt u de camper liever bij ons stallen? Dat is ook mogelijk. U ontvangt het geld en komt de camper weer ophalen aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd staat uw camper droog en veilig in onze stalling.

Het verpanden van uw camper in enkele eenvoudige stappen

  1. Doe in één minuut de aanvraag op onze website.
  2. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en welke looptijd u wenst.
  3. Binnen 24 uur ontvangt u van ons het voorstel.
  4. Na goedkeuring van ons voorstel kunt tijdens openingstijden bij ons terecht.
  5. Uw camperwordt gecheckt door onze medewerkers.
  6. Kies er zelf voor uw camper verpanden en te blijven rijden of om de camper bij ons stallen
  7. Onze stallingen zijn overdekt, verwarmd, beveiligd en verzekerd.
  8. Zodra alles is afgehandeld ontvant u direct het geld.
  9. Aan het eind van de looptijd betaalt u het geleende bedrag + de vergoeding terug.

Geniet van de voordelen en uitstekende service

Zoals u ziet is het dus zeer eenvoudig om uw camper te verpanden in Spijkenisse en snel geld te lenen zonder gedoe. Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij VandaagVerpanden.nl uw camper verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft.

Bij VandaagVerpanden.nl geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw onderpand.

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart bij ons uw camper verpanden en erin blijven rijden, of hem bij ons te stallen! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over uw auto verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld en meteen daarna op vakantie gegaan met de camper. heerlijk dat het zo snel geregeld was!

Zierikzee

Wij, als gepensioneerden, konden geen lening krijgen bij de bank. Het verpanden vanvan onze camper was de oplossing voor mons probleem. Geen bank nodig!

Kollum

Wij hebben onze camper verpand omdat we maar kort wat extra geld nodig hadden. Tijdens de winter bij vandaagverpanden gestald en hem in het voorjaar weer opgehaald.

Valkenswaard

Voor ons was dit de enige mogelijkheid om op korte termijn geld te lenen. We konden gewoon met de camper op vakantie en na 3 maanden alles weer terugbetaald. Perfect!

Hoorn

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten