Vandaag nog geld
op je rekening?

Wilt u uw bedrijfswagen verpanden in Bergen Op Zoom?

Wilt u uw bedrijfsauto verpanden in Bergen Op Zoom? U kunt bedrijfsauto’s bij ons verpanden en er dan zelfs ook nog mee blijven rijden. Er is geen limiet aan de waarde van de bedrijfsauto gesteld. Tijdens de aanvraagprocedure wordt er geen BKR-toetsing gedaan. Zelfs met een negatieve BKR-notering kunt u bij ons terecht voor het verpanden van uw bedrijfsauto.

Online aanvragen

Binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag

Direct geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Bedrijfswagen blijven rijden

Gewoon met de bedrijfswagen blijven rijden.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw bedrijfswagen verpanden in Bergen Op Zoom?

Homepage Kenteken invoeren

  • Hidden

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Uw bedrijfswagen tijdelijk verpanden in Bergen Op Zoom?

Uw bedrijfswagen verpanden in Bergen Op Zoom

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij VandaagVerpanden.nl snel een geldbedrag lenen door uw tijdelijk bedrijfsauto te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft.

Uw bedrijfswagen is belangrijk voor uw dagelijkse werkzaamheden. Soms heeft u plotseling geld nodig en zou u willen dat de waarde van uw bedrijfswagen beschikbaar was in liquide middelen. U kunt snel geld lenen door uw bedrijfswagen te verpanden. Op deze manier kunt u zelfs binnen één dag over het geld beschikken. Er is een enorm voordeel van verpanden ten opzichte van de bedrijfswagen verkopen, namelijk dat u debedrijfswagen gewoon kunt blijven gebruiken. Tijdens de looptijd van de lening stallen wij uw bedrijfswagen in een beveiligde en verzekerde ruimte. Maar u kunt ook kiezen om uw bedrijfswagen te verpanden en er in te blijven rijden. Op die manier kunt u gewoon door met werken.

 

Uw bedrijfswagen verpanden en blijven rijden

Geld lenen was nog nooit zo makkelijk. U heeft geen vast inkomen nodig en wij doen geen BKR check. Wilt u uw bedrijfswagen verpanden in Bergen Op Zoom maar heeft u uw auto wel nodig? Dan kunt u bij VandaagVerpanden.nl de bedrijfswagen verpanden en blijven rijden! Zo hoeft u uw bedrijfswagen niet te missen. Deze service maakt ons uniek in Nederland. Wij zijn sinds 1998 actief en uitgegroeid tot marktleider.

 

De aanvraag is zo gedaan

U kunt de vrijblijvende aanvraag thuis in Bergen Op Zoom online invullen. U geeft aan wat het merk en type van uw bedrijfswagen is en hoe lang u uw bedrijfswagen wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type bedrijfswagen kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd. U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw bedrijfsbus te verpanden. Nadat onze medewerkers uw bedrijfsbus hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Kiest u ervoor om tijdens de looptijd van het verpanden in uw bedrijfswagen te blijven rijden? Dan kunt u daarna gewoon weer wegrijden in uw eigen bedrijfswagen. Wilt u de bedrijfswagen liever bij ons stallen? Dat is ook mogelijk. U ontvangt het geld en komt de bedrijfswagen weer ophalen aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd staat uw bedrijfswagen droog en veilig in onze stalling.

Het verpanden van uw bedrijfswagen in enkele eenvoudige stappen

  1. Doe in één minuut de aanvraag op onze website.
  2. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en welke looptijd u wenst.
  3. Binnen 24 uur ontvangt u van ons het voorstel.
  4. Na goedkeuring van ons voorstel kunt tijdens openingstijden bij ons terecht.
  5. Uw bedrijfswagen wordt gecheckt door onze medewerkers.
  6. Kies er zelf voor uw bedrijfswagen verpanden en te blijven rijden of om de bedrijfswagen bij ons stallen
  7. Onze stallingen zijn overdekt, verwarmd, beveiligd en verzekerd.
  8. Zodra alles is afgehandeld ontvant u direct het geld.
  9. Aan het eind van de looptijd betaalt u het geleende bedrag + de vergoeding terug.

Geniet van de voordelen en uitstekende service

Zoals u ziet is het dus zeer eenvoudig om uw bedrijfswagen te verpanden in Bergen Op Zoom en snel geld te lenen zonder gedoe. Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij VandaagVerpanden.nl uw bedrijfswagen verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft.

Bij VandaagVerpanden.nl geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw onderpand.

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart bij ons uw bedrijfswagen verpanden en erin blijven rijden, of hem bij ons te stallen! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over het verpanden van bedrijfswagens.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelost kon worden, een aanrader.

Zeewolde

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bedrijfsauto blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten