Auto verpanden voor geld

Auto verpanden voor geld

Worden u de rekeningen even te veel? Ziet u op het moment geen oplossing meer? Bij ons kunt u al vanaf 1000 euro lenen. Bij ons leent u door middel van verpanden. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een auto verpanden.  Een auto verpanden vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag of Utrecht? Dit is geen enkel probleem. Ook vanuit andere steden kunt u natuurlijk uw auto verpanden voor geld. De voorwaarde die wij stellen is dat de waarde van wat u wilt verpanden meer dan 1000 euro is. Bijna alle auto’s zijn dit minimaal waard, hierdoor is een auto verpanden voor geld populair. Voor veel mensen is een auto handig, maar niet noodzakelijk, ze kunnen best een tijdje zonder. Behoort u tot één van deze mensen? Lees dan snel verder.

Wat betekent verpanden

Verpanden betekent dat u geld leent met een onderpand. Wij slaan uw product op en wanneer u alle betalingsafspraken bent nagekomen, dan haalt u het weer op. U bezit al iets dat veel waard is, hierdoor kunt u gemakkelijk en snel bij ons lenen. Bij een auto verpanden bepaalt u zelf hoelang u geld leent. Met ons online vragenformulier kunt u al de eerste stappen zetten. Gebruik het formulier gerust om te kijken wat u met uw auto kunt lenen. Wij gaan pas daadwerkelijk over tot verpanden wanneer we samen een overeenkomst hebben. Daarnaast werken wij zonder BKR-registratie.

Andere voertuigen en vaartuigen verpanden

Wanneer we samen overgaan tot uw auto verpanden, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto. Uw auto blijft op dezelfde plaatst staan en wij zorgen er goed voor. Naast een auto komen heel veel voer- en vaartuigen in aanmerking om verpand te worden. Een aantal andere voorbeelden zijn: een boot, waterscooter, catamaran, jetski, aanhanger, camper, caravan, motor, scooter, tractor en vouwwagen. Ook bij deze voer- en vaartuigen is het van belang dat het een waarde heeft van minimaal 1000 euro. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

Auto verpanden voor geld