Vandaag nog geld
op je rekening?

Wilt u uw auto verpanden in Nieuwegein?

Wilt u uw auto verpanden in Nieuwegein? U kunt personenauto’s en bedrijfswagens met een minimale waarde vanaf €1.000,- bij ons verpanden, u kunt er dan zelfs ook nog mee blijven rijden. Er is geen limiet aan de waarde van de auto gesteld. Ook voor het verpanden van exclusieve auto’s, oldtimers en campers in Nieuwegein is er voor u een passende oplossing. Tijdens de aanvraagprocedure wordt er geen BKR-toetsing gedaan. Zelfs met een negatieve BKR-notering kunt u bij ons terecht voor het verpanden van uw personenauto of bedrijfswagen.

Online aanvragen

Binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag

Direct geld

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

Auto blijven rijden

U kunt gewoon met de auto blijven rijden.

Goed geregeld!

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond.

Uw auto verpanden in Nieuwegein?

Homepage Kenteken invoeren

  • Hidden

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Uw auto tijdelijk verpanden in Nieuwegein?

Uw auto verpanden in Nieuwegein

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij VandaagVerpanden.nl snel een geldbedrag lenen door uw tijdelijk auto te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft. Het is bij ons dus ook mogelijk om uw auto te verpanden, maar toch te blijven rijden. Wij begrijpen dat een auto voor de meeste mensen onmisbaar is, zoals om naar het werk te gaan of boodschappen te doen in Nieuwegein. Voor ons is het belangrijk dat u zo goed en snel als mogelijk wordt geholpen. Wanneer u op de site uw aanvraag doet, deze volledig invult en op de verzendknop klikt, dan komt alle informatie bij ons terecht. Wij zullen vervolgens direct aan de slag gaan met het opmaken van een eerlijke prijs.

 

Uw auto verpanden en blijven rijden

Geld lenen was nog nooit zo makkelijk. U heeft geen vast inkomen nodig en wij doen geen BKR check. Wilt u uw auto verpanden in Nieuwegein maar heeft u uw auto wel nodig? Dan kunt u bij VandaagVerpanden.nl de auto verpanden en blijven rijden! Zo hoeft u uw auto niet te missen. Deze service maakt ons uniek in Nederland. Wij zijn sinds 1998 actief en uitgegroeid tot marktleider.

 

De aanvraag is zo gedaan

U kunt de vrijblijvende aanvraag thuis in Nieuwegein online invullen. U geeft aan wat het merk en type van uw auto is en hoe lang u uw auto wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type auto kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd. U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw auto te verpanden. Nadat onze medewerkers uw auto hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Kiest u ervoor om tijdens de looptijd van het verpanden in uw auto te blijven rijden? Dan kunt u daarna gewoon weer wegrijden in uw eigen auto. Wilt u de auto liever bij ons stallen? Dat is ook mogelijk. U ontvangt het geld en komt de auto weer ophalen aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd staat uw auto droog en veilig in onze stalling.

Het verpanden van uw auto in enkele eenvoudige stappen

  1. Doe in één minuut de aanvraag op onze website.
  2. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en welke looptijd u wenst.
  3. Binnen 24 uur ontvangt u van ons het voorstel.
  4. Na goedkeuring van ons voorstel kunt tijdens openingstijden bij ons terecht.
  5. Uw auto wordt gecheckt door onze medewerkers.
  6. Kies er zelf voor uw auto verpanden en te blijven rijden of om de auto bij ons stallen
  7. Onze stallingen zijn overdekt, verwarmd, beveiligd en verzekerd.
  8. Zodra alles is afgehandeld ontvant u direct het geld.
  9. Aan het eind van de looptijd betaalt u het geleende bedrag + de vergoeding terug.

Geniet van de voordelen en uitstekende service

Zoals u ziet is het dus zeer eenvoudig om uw auto te verpanden in Nieuwegein en snel geld te lenen zonder gedoe. Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij VandaagVerpanden.nl uw auto verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft.

Bij VandaagVerpanden.nl geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw onderpand.

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart bij ons uw auto verpanden en erin blijven rijden, of hem bij ons te stallen! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over uw auto verpanden.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een

Binnen een dag de lening geregeld, had mijn bus wel nodig voor mijn werk en dat was geen enkel probleem. Ben zeer tevreden dat het zo opgelost kon worden, een aanrader.

Zeewolde

De bank keurde mijn aanvraag af omdat ik Zzper ben en ik een korte looptijd wilde. Hier kon ik mijn bedrijfswagen als onderpand gebruiken voor de lening van 6 maanden. Prima oplossing.

Tilburg

Tijdelijk mijn werkbus verpand hier. Kon direct beschikken over het geld en toch mijn bus blijven gebruiken. Ideale oplossing voor de ondernemer.

Breda

Wij hadden maar kort geld nodig om gereedshap aan te schaffen. De bank werkt niet mee. Deze mensen hadden het binnen een dag voor elkaar. Wij zijn er goed mee geholpen!

Hoevelaken

Gemiddeld een 8.7 uit

4786 beoordelingen

Bezoekadres

Vandaagverpanden.nl
Sleutelbloemstraat 59
7322 AH - Apeldoorn

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
Zat van 09:00 tot 16:00 uur
Zon en feestdagen gesloten