Auto belenen

Wilt u uw auto belenen, omdat u dringend geld nodig heeft? Ook dat kan bij Vandaagverpanden.nl. Wij hanteren geen maximumbedragen en de minimale waarde van uw auto hoeft slechts 1000 euro te zijn. De kans is dus groot dat u in aanmerking komt voor het verpanden van uw auto, zodat u snel over uw geld kunt beschikken! Op onze website vraagt u gemakkelijk een offerte aan, waarna wij binnen 24 uur contact met u opnemen met meer informatie. Wij werken met gerenommeerde koerslijsten, zodat u ook echt het bedrag krijgt dat uw auto waard is. Heeft u dus snel geld nodig, dan is uw auto belenen een goede optie. Vul geheel vrijblijvend het formulier op onze website in met uw kenteken en andere gegevens, waarna wij u binnen 24 uur een bod doen.

Auto belenen

Auto verpanden

Een auto belenen en snel over uw geld beschikken

Uw auto verpanden betekent natuurlijk niet dat u uw auto voorgoed kwijt bent, want u brengt u uw auto slechts tijdelijk bij ons onder als onderpand. In ruil daarvoor geven wij u direct uw benodigde bedrag contant, of maken wij het bedrag via een spoedoverboeking over, zodat u dit geld direct kunt gebruiken. De perfecte oplossing als u echt snel een groot bedrag nodig heeft. Vaak is uw auto nog veel waard en heeft u dus in een keer de beschikking over een substantieel bedrag, waarmee u uw geldproblemen kunt oplossen. Daarna is het uiteraard ook weer mogelijk om uw auto terug te kopen van ons. Terugkopen doet u simpelweg tegen hetzelfde bedrag waarvoor u de auto verpand heeft. U betaalt bij ons alleen administratie- en stallingskosten. Een auto verpanden doet u voor een vaste termijn, waarna u de auto terug kunt kopen door terugbetaling van het verpande bedrag. Daarna is de auto weer geheel van u!

Een auto belenen en toch blijven rijden

Het is bij VandaagVerpanden.nl ook mogelijk om uw auto te belenen en nog steeds te blijven rijden. Door middel van een unieke constructie is het bij ons mogelijk dat u wel uw auto verpandt en dus de waarde van uw auto ontvangt, maar tegelijkertijd kunt u ook in uw auto blijven rijden. Tijdens deze periode blijft de auto gewoon op uw naam en kunt u er dus gewoon gebruik van blijven maken. Na maximaal 1 jaar koopt u uw auto weer terug, maar in de tussentijd kunt u dus ook in de auto blijven rijden. Natuurlijk worden deze zaken netjes geregeld in een overeenkomst, zodat zowel wij als u weten waar we aan toe zijn en u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Het is ook mogelijk om ervoor te kiezen om uw auto bij ons in te leveren, wat in sommige gevallen zeer voordelig kan zijn: u hoeft namelijk voor de looptijd van het verpanden geen wegenbelasting of verzekeringen te betalen. Heeft u dus een auto staan die u eigenlijk al niet meer gebruikt? Dan is het misschien wel voordeliger om deze auto te verpanden dan om deze te laten staan!

Auto belenen

Hoe werkt een auto belenen?

Een auto belenen werkt heel eenvoudig bij VandaagVerpanden.nl. Allereerst selecteert u op onze website het gewenste bedrag, de gewenste looptijd en geeft u aan dat uw auto wilt verpanden. U vult dan in het volgende formulier uw kenteken in, waarna wij voor u automatisch de gegevens van uw auto aanvullen. U hoeft alleen zelf de kilometerstand in te vullen, zodat we een juiste inschatting van de waarde van de auto kunnen maken. Daarnaast geeft u aan hoelang u de auto wilt verpanden en of u wilt blijven rijden in uw auto. Het is ook mogelijk om foto’s toe te voegen aan het formulier, zodat onze taxateurs een goede inschatting kunnen maken van uw auto. Zonder foto’s kunnen wij geen nauwkeurige taxatie uitvoeren en zijn wij genoodzaakt om deze taxatie pas bij het inleveren van de auto uit te voeren. Wij raden u daarom aan om een aantal foto’s toe te voegen en om bijzonderheden te vermelden. Ook kunt u eventuele vragen of opmerkingen kwijt in het formulier. Vul daarna uw persoonlijke gegevens in, zodat u zo snel mogelijk kunt beschikken over het gewenste bedrag.

Niet alleen een auto belenen

Het is uiteraard niet alleen mogelijk om een auto te belenen bij VandaagVerpanden.nl, maar alle soorten voertuigen zijn bij ons welkom. Wat dacht u van het verpanden van uw camper of caravan? Deze voertuigen kunnen vaak nog veel geld waard zijn, en heeft u waarschijnlijk niet direct nodig. En zelfs met een camper of caravan is het mogelijk om erin te blijven rijden! Ook vaartuigen kunt u bij ons verpanden, zoals een boot, een sloep of een motor. Dit zijn allemaal zaken die zich uitstekend lenen om te verpanden, omdat ze vaak nog een hoge waarde hebben, zelfs als ze al wat ouder zijn. Wilt u weten voor hoeveel u uw oude motor, boot of ander camper zou kunnen verpanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis taxatie. En ook hier geldt dat u bij het verpanden van uw voertuig geen belastingen of verzekering hoeft te betalen, zodat u misschien zelfs wel goedkoper uit bent.

Snel en gemakkelijk uw auto belenen

Heeft dus snel geld nodig? Neem dan contact op met VandaagVerpanden.nl voor het belenen van uw auto en ontvang nog binnen 24 uur het gewenste bedrag!